-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 10 21

WSOPE Paryžiuje: pagrindinis turnyras – be lietuvių, pirmauja EPT čempionas Liudovicas Lacay

Prancūzijos sostinėje vykstančios Pasaulio pokerio serijos Europoje (WSOPE) ringe išmušė lemtinga akimirka. Žaidėjai stoja į kovą dėl pagrindinio turnyro prizų, trofėjaus ir žinoma čempiono titulo. Pirmoji diena šventės organizatorių nenuvylė ir buvo palydėta fejerverkais ir šampanu. Tuo metu lietuviškų pavardžių žaidėjų sąrašuose neradome.
Liv Boeree
Liv Boeree / PokerStarsblog.com nuotr.
Temos: 1 Pokeris

Dienos 1A metu į 10 450 eurų įpirkos turnyro ringą iškopė 167 pokerio entuziastai. Tačiau apie galutinius rezultatus kalbėti dar kiek ankstoka, nes prieš akis diena 1B, tačiau jau dabar serijos organizatoriai džiaugiasi, kad renginys pakankamai populiarus. Iki šiol tai didžiausias žaidėjų kiekis, į kovą stojančių pirmoje startinėje dienoje.

Diena 1B, kaip įprasta tokio kalibro renginiuose, buvo dar populiaresnė. 205 žaidimo meistrai ir mėgėjai išsirikiavo prie starto linijos su viltimi pasirodyti kiek įmanoma geriau. 

Antrosios dienos žaidėjų sąraše lietuviškų pavardžių neradome, o dėl informacijos stygiaus negalime tiksliai pasakyti, kas iš mūsiškių bent jau bandė pakovoti dėl WSOPE čempiono vardo. Tačiau tarp 228 žaidėjų, pasiekusių antrąją dieną, solidus ryškiausių žvaigždžių skaičius. 

Štai keletas, ryškiausių profesionalų, rezultatų:

Liv Boeree – 10 175 žetonai
Erikas Seidelis – 12 150 žetonų
Danielis Negreanu – 15 300 žetonų
Farazas Jaka – 25 850 žetonų
Philas Hellmuthas – 40 250 žetonų
Philas Ivey – 42 500 žetonų
Bertrand'as Grospellier – 44 100 žetonų. 
Eugene Katchalovas – 49 000 žetonų
Igoris Kurganovas – 136 475 žetonai

Ryškiausią pasirodymą žvaigždžių tarpe šį kartą surengė Europos pokerio turo (EPT) čempionas Liudovicas Lacay. Jis antrąją dieną pradės lyderio pozicijoje. Profesionalo sąskaitoje 163 075 žetonai uždirbti startinės dienos metu. 

Antroji diena šio turnyro mūšio lauke bus žaidžiama jau šiandien, spalio 21 dieną. Likite su mumis ir pirmieji sužinokite svarbiausias turnyro detales. 

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius