-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 03 27

Antrajame 2013 metų LSPF etape pergalę vėl šventė kauniečiai

Kaune įvyko antrasis 2013 metų Lietuvos sportinio pokerio federacijos (LSPF) etapas. Šventės šeimininkams pavyko išlaikyti etapo titulą ir trofejų savo mieste. Tai antroji iš eilės kauniečių pergalė LSPF ringe.
1 vietos laimėtojas Andrejus Afoninas
1 vietos laimėtojas Andrejus Afoninas / 15min.lt nuotr.

Pirmasis LSPF renginys kovo pradžioje vyko Vilniuje. Tuomet po trijų dienų kovos, įveikęs 194 varžovus, pergalę šventė kaunietis Bronius Kenstavičius. Laikinosios sostinės atstovai, atrodo nusiteikę išlaikyti lyderių pozicijas ir po antrojo šių metų federacijos renginio, vėl švenčia pergalę. 

Sportinio pokerio entuziastas Andrejus Afoninas, kuris yra ir vienas iš klubo „Pokerio namai“ steigėjų, triumfavo LSPF organizuotame „Unibet Masters Kaunas“ turnyre. Kelionė link  pergalės kauniečiui tikrai nebuvo lengva. Nepaisant to, kad pirmąją dieną A.Afoninas baigė turėdamas beveik dvigubą žetonų vidurkį, antrosios dienos metu jam sekėsi labai sunkiai ir dienos finišą jis pasiekė turėdamas vos 5 privalomuosius statymus. 

„Prie stalo grįšiu tik nugalėti“, – prieš prasidedant finalinei dienai sakė A.Afoninas. Trečiosios dienos metu jam pavyko atsitiesti ir žaidėjas nukeliavo iki finalinio turnyro stalo. Paties įsteigto klubo sienos, A.Afoninui pagelbėjo ne tik pasiekti finalą, bet ir nueiti iki pat lemtingos dvikovos. Nors akistatą su Šarūnų Stribiu jis pradėjo turėdamas gerokai mažiau žetonų, tai nesutrukdė reguliariam LSPF turnyrų dalyviui nugalėti. 

Lemtingoje partijoje būsimojo nugalėtojo rankose atsidūrusi kišeninė karalių porą įveikė jo varžovo kombinaciją ir po permainingos, tris dienas trukusios kovos, kauniečiui atiteko LSPF taurė bei federacijos rėmėjų įsteigti vertingi prizai. Be apdovanojimų neliko ir antrąją vietą užėmęs Š.Stribis ir bronzinį rezultatą pademonstravęs Kęstutis Boguša. 

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius