-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 12 15

Labdaringame turnyre pokerio žaidėjai projektui „Vaikusvajones.lt“ paaukojo 900 eurų

Šeštadienį Vilniaus sportinio pokerio klubas „Du Karaliai“ ir pokerio inventoriaus parduotuvė „Pokermania.lt“ pakvietė žaidimo entuziastus į tradiciniu tampantį prieškalėdinį labdaringą turnyrą. Pusšimtis geranoriškai nusiteikusių pokerio mylėtojų kovojo dėl solidžių rėmėjų prizų, o labdaringam projektui „Vaikusvajones.lt“ buvo paaukota 900 eurų suma.
Evaldas Saulis (kairėje) ir Mindaugas Mačiulis
Labdaringo sportinio pokerio turnyro akimirkos / 15min.lt nuotr.

Gruodžio 12 dieną, šeštadienį, 49 sportinio pokerio entuziastai nutarė sudalyvauti prieškalėdiniame labdaringame turnyre ir prisidėti prie to, kad projektas „Vaikusvajones.lt“ išpildytų sunkesnėmis salygomis gyvenančių Lietuvos vaikų svajones. Kiekvienas varžybų dalyvis aukojo bent po 10 eurų, tačiau daugelis į aukų dėžutę dėjo daugiau, tad renginio pabaigoje joje atsidūrė 902 eurai, kurie bus skirti labdarai.

Apdovanoti buvo ir geriausi turnyro dalyviai. Visi finalinį stalą pasiekę žaidėjai pelnė „Pokermania.lt“ ir „PokerStars“ kortų kalades, „Full Tilt“ kompiuterio krepšius. Ketvirtąją vietą užėmusi paskutinė turnyro dama Guoda Dovidaitytė be šių prizų gavo „Skraidantisdramblys.lt“ dovanų kuponą. Visa tai bei „Cowon E3 8GB“ MP3 grotuvą pelnė trečias likęs pokerio profesionalas Dainius Antanaitis.

Tuo tarpu dvikovoje dėl pagrindinių prizų susigrūmė Evaldas Saulis ir Mindaugas Mačiulis. E. Saulis įveikė priešininką ir pasirinko profesionalų „PokerStars“ žetonų rinkinį, tad M. Mačiuliui liko „Pokermania.lt“ įsteigtas sulankstomas pokerio stalas.

Renginio iniciatoriai ir dalyviai džiaugėsi galimybe prisidėti prie labdaringos veiklos. Antrus metus vykstantis labdaringas turnyras tampa gražia tradicija.

Siūlome peržiūrėti šio renginio akimirkas nuotraukų galerijoje:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius