Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2012 02 04

Paaiškėjo Lietuvos ir Estijos sportinio pokerio rinktinių mačo nugalėtojai

Penktadienio vakare sostinės sportinio pokerio klube „Du Karaliai“ į žūtbūtinę kovą stojo Lietuvos ir Estijos sportinio pokerio rinktinės. Pernai vykusioje pirmoje istorijoje rinktinių kovoje lietuviai nusileido lenkams ir šįsyk buvo pasiryžę kovoti tik dėl pergalės.
Sportinio pokerio rinktinių mačą laimėjo estai
Sportinio pokerio rinktinių mačą laimėjo estai / pokernews.lt nuotr.

Penkių žmonių Estijos rinktinę sudarė Estijos klubų federacijos prezidentas Marekas Reinaasas, Estijos čempionas Henri Kasperis, Raiko Rae, Rainas Jogioja bei viena geriausių šalies pokerio žaidėjų moterų Tiina Ilsen. Lietuvos garbę ginti stojo pajėgiausi 2011 metų Lietuvos sportinio pokerio federacijos žaidėjai:  Artūras Jacikas, Rytis Šeškaitis, Aurelijus Genevičius, Marius Maračinskas bei rinktinės kapitonas Vytautas Milbutas.

Mačą sudarė dvi dalys. Pirmiausia žaidėjai stojo į dvikovas. Deja, pastarosiose geriau sekėsi estams, kurie laimėjo tris iš penkių akistatų. Lietuvių gretose pergales šventė V.Milbutas ir A.Genevičius. Na, o vėliau visi 10 žaidėjų sėdo prie SnG turnyro stalo. Ir vėl sėkmingiau kovą pradėjo svečiai – pirmieji nuo stalo stotis buvo priversti R.Šeškaitis ir A.Genevičius. Lietuviai susiėmė ir prasidėjo įtempta kova. Nors likus 5 žaidėjams estai turėjo kiekybinį pranašumą prieš du lietuvius, mūsiškiai išmetė visus tris oponentus – V.Milbutas ir A.Jacikas paskutiniai liko sėdėti prie stalo.

Deja, buvo per vėlu – susumavus bendrus rezultatus paaiškėjo, kad ir antrame tarptautiniame mače Lietuvos rinktinei pergalės šampano paragauti neteks – estai triumfavo rezultatu 57:40.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius