-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 02 28

Penktadienį startuoja pirmasis LSPF 2013 metų sportinio pokerio turnyras

Jau šį penktadienį startuojantis „Po trejų metų“ turnyras Vilniuje vyks neatsitiktinai – kaip tik kovo mėnesį, tik skirtingais metais (2010 ir 2011) įvyko labai svarbūs sportinio pokerio vystimuisi įvykiai – 2010 metų kovo mėnesį sportinis pokeris buvo pripažintas sportu, ir tuo pačiu startavo LSPF veikla.
Sportinio pokerio turnyre „Vieneri metai po…“ triumfavo vilnietis Tomas Muraška
Penktadienį startuoja pirmasis LSPF 2013 metų sportinio pokerio turnyras / Gedimino Kairio nuotr.

Tuo tarpu jau po metų, 2011 metų kove, Vilniuje buvo atidarytis pirmas toks didelis ir būtent tokios struktūros, koks jis yra dabar, sportinio pokerio klubas „Du Karaliai“. Vėliau jo pavyzdžiu pasekė labai nemažai sportinio pokerio klubų visoje Lietuvoje.

Kovą LSPF traukinys pasuks į Kauną, kur antrus metus iš eilės pokerio žaidėjus iš visos Lietuvos priims pokerio klubas „Pokerio namai“. Na, o balandžio pabaigoje įvyksiantis Druskininkų "Unibet Masters" planuoja būti išskirtiniu sugrįžimo turnyru į šį nuostabų pietų Lietuvos kurortą. Tarp kitko, jau po Kauno etapo gali paaiškėti, kad į Druskininkus atvyks net dvi pokerio rinktinės iš kaimyninių Baltarusijos ir Lenkijos. Mes tikime, kad labai daug žaidėjų su nekantrumu laukia turnyro šiame mieste tiek dėl geros atmosferos, tiek ir dėl įvairiausių pramogų, kurių šiais metais žada būti kaip niekad daug.

Gegužės paskutinį savaitgalį – kaip ir prieš dvejus metus, LSPF vyksta į jau patikrintą Ukmergės miestą – paskutinį kartą ten vykęs turnyras sulaukė labai didelio pasisekimo ir gerų žodžių.

Birželį ilsėsimės, o jau liepos pradžioje, per Mindaugines, vyks turnyras vos prieš gerų pusę metų atidarytame Klaipėdos sportinio pokerio klube „Klaipėdos pokerio namai“. Šis turnyras pakeis tris metus Palangoje vykusį etapą. Tikimės, kad klaipėdiečių svetingumas nenuvils, o žaidėjai patirts geriausias emocijas būdami prie Baltijos jūros.

Rugpjūčio pabaiga – jau ketvirtos vasaros stovyklos laikas, ir šį kartą pokerio gerbėjai rinksis į šalia Molėtų esantį gamtos kampelį – Dubingius, kur visų mūsų lauks nuostabūs Dubingių poilsio namai su Asvejos ežeru, daugybe pramogų, na, ir žinoma, nepamirštamu pokerio šėlsmu vasaros stovyklos metu. Tikimės, kad tai bus geriausia visų laikų vasaros stovykla.

Kitaip nei dvejus metus iš eilės, šiemet Lietuvos čempionatas vyks rugsėjo mėnesį. Kaip visada, tikimasi, kad tai bus vienas iš didžiausių pokerio turnyrų Lietuvoje. Lapkritį LSPF žaidėjai bus pakviesti į Šiaulius, kur vietinis pokerio klubas „Full House“ jau turės naujas patalpas, o pagrindinis turnyras vyks kaip ir 2011 metais unikalioje vietoje – jau nebeveikiančioje Šiaulių ledo arenoje. 2013 metai pasibaigs metų superfinalais pokerio klube „Du Karaliai“ Vilniuje gruodžio mėnesį.

Tikimės, kad toks įvairus geografijos turnyrų maršrutas tikrai nepaliks daugelio abejingais – ir sulauksime į LSPF žaidėjų iš įvairiausių Lietuvos vietų.

Rinktinei – nauji iššūkiai ir neaiškūs kriterijai atrankai į Pasaulio čempionatą (THE TABLE) bei komandinį čempionatą 

Tikimės, kad 2013 metai taps įsimintini ir Lietuvos sportinio pokerio rinktinei, kuri pirmuosius žingsnius į 2013 metus žengė dar pernai – 6 žaidėjų komanda, vadovaujama pokerio profesionalo Vytauto ,begalybės“ Milbuto įveikė Vienoje vykusią Europos čempionato atranką ir pateko į Europos čempionatą, kuris, yra planuojama, įvyks balandžio viduryje tolimąjame Kipre.

Remiantis 2012-2013 metų slenkančiu reitingu bus sudaryta rinktinė, kuri, kaip numatyta, Druskininkų etapo metu susigrums su pokerio rinktinėmis iš Baltarusijos ir Lenkijos. Priklausomai nuo galimybių ir dalyvių skaičiaus, žaisime SNG, HU ir Dublicate pokerio turnyrus. Vasaros stovykloje tikimės pamatyti smagiąją Estijos rinktinę. Kadangi 2013 metų lapkritį planuojamas The Table ir The Nations Cup Londone, reikia tikėtis, kad ir Lietuvos sportinio pokerio meistrams bus suteikta galimybė varžytis atrankose į šiuos turnyrus. Tačiau kol kas nei sistema, nei atrankos kriterijai, nei platforma, kurioje bus žaidžiama, nėra paskelbti.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius