Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 02 11

Pirmasis 2015 metų nacionalinis sportinio pokerio turnyras įvyko Panevėžyje

Savaitgalį „Masters Panevėžys“ turnyras atidarė Lietuvos sportinio pokerio metus. Pusantro šimto žaidėjų ne tik išmėgino jėgas mėgstamose varžybose, tačiau taip pat kartu stebėjo LSPF veterano Andriaus Bielskio kovą EPT Dovilio finale.
„Masters Panevėžys“ turnyro finalininkai
„Masters Panevėžys“ turnyro finalininkai / LSPF.lt

Lietuvos sportinio pokerio federacija (LSPF) 2015 metų sezoną pradėjo „Master Panevėžys“ turnyru, kuris viso sutraukė 152 žaidėjus. Gilios struktūros dviejų dienų varžybų finalinį stalą pasiekė net septyni sportinio pokerio entuziastai iš Vilniaus, o juos sustabdyti bandė šeimininkų atstovas ir vienintelė finalininkė moteris, atstovavusi Uteną.

Deja, Neringa Šinkūnienė buvo priversta pirmoji stotis nuo finalinio stalo. Po jos krito Domas Bertašius ir Artūras Liaškovas iš sostinės, o šeštoje vietoje su kova atsisveikino iš Panevėžio kilęs praėjusių metų Lietuvos sportinio pokerio vicečempionas Mantas Urbonas. Tad tapo aišku, jog pirmas penkias vietas išsidalins žaidėjai iš Vilniaus. Finalo starto žetonų lyderis Simonas Kunickas atsisveikino 4 vietoje, Artūras Valantavičius liko ketvirtas, o bronza pasidabino Oleksandras Fedurtsya.

Finalinėje dvikovoje špagas sukryžiavo Vladas Strioga ir Ramūnas Granskas. Įdomu tai, kad abu žaidėjai finalo kovos pradžioje buvo tarp žetonų autsaiderių, tačiau sugebėjo atsitiesti. Lemtingą dvikovą žaidėjai pradėjo su beveik identiškais žetonų kiekiais ir pranašumą įrodė bei pirmąjį 2015 metų titulą iškovojo R. Granskas. Geriausi turnyro žaidėjai buvo apdovanoti LSPF rėmėjų prizais.

Beje, turnyro pradžioje šeštadienį susėdę prie stalų LSPF žaidėjai projekcijoje dideliame ekrane galėjo stebėti Europos pokerio turo (EPT) Dovilio pagrindinio turnyro finalinės dienos kovą, kur dėl aukščiausių vietų kovojo ir lietuvis Andrius Bielskis. A. Bielskis yra iškovojęs LSPF inauguracinio turnyro sidabrą, o nuolatiniai geri rezultatai sportinio pokerio arenoje jam užtikrino ir vietą Lietuvos sportinio pokerio rinktinėje. Kviečiame pažiūrėti turnyro žaidėjų reakciją pirmoje EPT Dovilio finalinės dienos partijoje, kur A. Bielskis nokautavo prancūzą Josepha Carlino:

VIDEO: LSPF žaidėjai palaiko Andrių Bielskį EPT finale

Primename, kad EPT Dovilio etapas tapo istoriniu lietuviams – pirmąsyk du mūsiškiai kovojo EPT pagrindinio turnyro finale. Apie jų rezultatus plačiau skaityti galite čia.

2015 m. antrasis LSPF nacionalinis turnyras vyks kovo 27-29 dienomis sostinėje, sportinio pokerio klube „Du Karaliai“.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius