Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 07 05

Rinktinės krepšininkų kovas prie pokerio stalų gyvai stebėti padės profesionalūs komentatoriai ir humoristas

Jau šį penktadienį Kaune įvyks draugiškas sportinio pokerio turnyras „Pokerio ir krepšinio taurė“. Lietuvos rinktinės krepšininkų žaidimas prie pokerio stalų bus tiesiogiai transliuojamas, o transliacijos žiūrovai girdės trijų labai skirtingų komentatorių balsus. Veiksmą stebėti padės krepšinio komentatorius Karolis Tiškevičius, žurnalistas Gaudrius Dzikaras ir humoristas Paulius Ambrazevičius.
Gaudrius Dzikaras (kairėje), Karolis Tiškevičius (centre) ir Paulius Ambrazevičius
Gaudrius Dzikaras (kairėje), Karolis Tiškevičius (centre) ir Paulius Ambrazevičius

Liepos 8 diena nuo 21:00 visos Lietuvos aistruoliai internete galės stebėti tiesioginę transliaciją iš „Europa Royale Kaunas“ viešbučio, kur vyks Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) organizuojama „Pokerio ir krepšinio taurė“. Padėti surengti šį turnyrą LKF pasikvietė ir vieną pagrindinių rinktinės rėmėjų – interneto lažybų bendrovę „TonyBet“, kuri savo žaidėjams suteikia šansą laimėti kvietimus į šį neeilinį susitikimą su rinktinės krepšininkais.

„Rinktinės pasirengimo stovykloje krepšininkai daug ir sunkiai dirba treniruotėse, tad galimybė pažaisti pokerį yra tikrai geras būdas atsitraukti nuo krepšinio ir pailsėti. Juolab, kad tarp rinktinės narių yra mokančių ir mėgstančių šį žaidimą“, – apie būsimą renginį pasakoja rinktinės atstovas spaudai Linas Kunigėlis.

Prieš pat turnyrą „TonyBet“ pokerio kambarys pagerbs tris savo žaidėjus, laimėjusius specialius internetinio pokerio turnyrus. Pirmi du turnyrai jau įvyko, o trečiasis bus sužaistas šįvakar, nuo 20 valandos ir jame dalyvauti galės visi nauji „TonyBet“ vartotojai. Daugiau informacijos galite rasti čia.

Nuobodžiauti neturėtų ir transliacijos žiūrovai. Susipažinti su Lietuvos rinktinės nariais iš kiek neįprastos pusės padės juos puikiai pažįstantis, gausybę krepšinio rungtynių įgarsinęs komentatorius ir renginių vedėjas Karolis Tiškevičius. Krepšininkų pokerio sprendimus ir žaidimo tėkmę įvertinti pagelbės įprastas „pokerio balsas“ – žurnalistas Gaudrius Dzikaras, ne vienerius metus komentavęs laidas ir tiesiogines transliacijas iš didžiausių pasaulio pokerio turnyrų. „Bus tikrai įdomu pasižiūrėti ar gandai apie kai kurių krepšininkų gan aukšto lygio pokerio išmanymą pasitvirtins“, – išduoda pokerio komentatorius.

Na, o „cinkelio“ į šią transliaciją įnešti turėtų sportui neabejingas humoristas ir laidų vedėjas Paulius Ambrazevičius. „Visiškai nieko nesuprantu apie pokerį, bet žiūrėti kaip krepšininkai veikia ką nors kitą, nei mušinėja kamuolį aikštelėje, visada yra įdomu“, – šypsosi jis.

„Pokerio ir krepšinio taurės“ tiesioginę transliaciją penktadienio vakare galėsite stebėti ir mūsų „Facebook“ paskyroje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius