-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 07 12

Video: Lietuvos rinktinės krepšininkai atsipalaidavo draugiškame pokerio turnyre 

Praėjusį savaitgalį viešbutyje „Europa Royale Kaunas“ įvyko Lietuvos krepšinio federacijos kartu su vienu pagrindiniu rinktinės rėmėjų „TonyBet“ surengtas draugiškas turnyras „Pokerio ir krepšinio taurė“, kuriame į kovą prie pokerio stalų sėdo Lietuvos rinktinės krepšininkai ir personalas bei turnyro svečiai.
Mantas Kalnietis pokerio turnyre / organizatorių nuotr.
Mantas Kalnietis pokerio turnyre / organizatorių nuotr.

Porą valandų trukusiose varžybose krepšininkai aukštais pasiekimais pasigirti negalėjo, tačiau visi džiaugėsi išskirtine atmosfera ir puikiai praleistu vakaru.

Išmėginti savo pokerio įgūdžius nusprendė Renaldas Seibutis, Antanas Kavaliauskas, Adas Juškevičius, Paulius Jankūnas, Deividas Gailius ir Mantas Kalnietis. Į turnyrą iš anksto taip pat buvo užsiregistravęs ir Mindaugas Kuzminskas, tačiau jo dalyvavimui kelią užkirto geros naujienos iš Niujorko, į kurį krepšininkas išvyko pasirašyti kontrakto su „New York Knicks“ ekipa.

Rinktinės personalo stovyklą atstovavo gydytojas Vytenis Trumpickas, fizioterapeutai Petras Mikučionis bei Paulius Jacikas, fizinio parengimo treneris Sigitas Kavaliauskas bei atstovas spaudai Linas Kunigėlis. Prie stalų sėdo „BasketNews.lt“ žurnalistas Mantas Bertulis ir dar keli renginio svečiai. Viso draugiškose varžybose jėgas išmėgino 17 žaidėjų.

Jau nuo pirmųjų minučių tapo aišku, kad krepšininkams lengva nebus. Pirmuoju kritusiu žaidėju tapo Antanas Kavaliauskas, kurį „nuskriaudė“ jo bendraklubis Adas Juškevičius. A. Kavaliauskas juokavo, kad kortų žaidimuose jam niekada nesiseka, bet pripažino, kad pokeryje nėra stiprus.

Po kurio laiko ginklus sudėti priverstas buvo ir Mantas Kalnietis, lemiamoje partijoje su pora devynakių pralaimėjęs Pauliui Jankūnui. Į nesėkmę rinktinės įžaidėjas reagavo emocingai. „Jei devynetai man nepaeina – vadinasi tikrai ne mano vakaras, – pokštavo Mantas, – Pokerį tikrai mėgstu. Įdomus žaidimas, kuris labai įtraukia. Žaidžiant laikas labai greitai pradeda eiti“. Paklaustas, kuris rinktinės krepšininkas žaidžia geriausiai, M. Kalnietis besijuokdamas pastebėjo, kad „geriausias jau iškrito“, bet kiek surimtėjęs favoritu pavadino Renaldą Seibutį.

Rinktinės atstovas spaudai Linas Kunigėlis šį renginį pavadino puikia proga krepšininkams atsipalaiduoti ir „prasivalyti galvas“ nuo krepšinio. Prognozuodamas turnyro rezultatus jis taip pat išskyrė R. Seibutį ir prisiminė, kad pastarasis yra laimėjęs prieš keletą metų rengtą panašų draugišką pokerio turnyrą. „Renaldas yra patyręs žmogus, gerai valdo emocijas, tad jei korta nors kiek pajudės, manau, kad jis yra tarp kandidatų į pergalę“, – svarstė L. Kunigėlis.

Nepaisant daugelio rinktinės narių išreikšto palaikymo R. Seibučiui pakartoti sėkmės šįsyk nepavyko – jis suklupo panašiu metu, kaip Deividas Gailius bei Adas Juškevičius, tad paskutine krepšininkų viltimi tapo Paulius Jankūnas.

Visgi ir jo kelionė prie finalinio stalo netruko ilgai. „Pataikiau šiek tiek ne į tą lygą. Susirinko geri žaidėjai ir jaučiau, kad trūksta įgūdžių“, – pripažino P. Jankūnas. Jis papasakojo, jog su klubo bičiuliais 2-3 kartus per sezoną susirenka pažaisti pokerio, bet pabrėžė, kad jie visi žaidžia mėgėjiškame lygyje. „Manau rytoj aptarsim turnyrą, pasijuoksim iš tų, kas krito pirmieji“, – šmaikštavo Paulius, šypsodamasis netoli stovėjusiam M. Kalniečiui.

Toliausiai iš visų Lietuvos rinktinės narių nužengė fizinio pasirengimo treneris Sigitas Kavaliauskas. Jis išgyveno net septynis visų žetonų sustūmimus, tačiau aštuntasis buvo lemtingas ir S. Kavaliauskui atiteko bronza. Tuo tarpu turnyro finalinėje dvikovoje susigrūmė du renginio svečiai ir čempionu tapo Modestas Pajarskas, įveikęs Mindaugą Levickį.

Internetu tiesiogiai transliuotą turnyrą komentavo humoristas Paulius Ambrazevičius, pokerio specialistas Gaudrius Dzikaras, bei renginių vedėjas ir krepšinio komentatorius Karolis Tiškevičius. Šią transliaciją stebėjo keliasdešimt tūkstančių krepšinio ir pokerio entuziastų. Siūlome peržiūrėti vaizdo įrašą su geriausiais transliacijos epizodais:


Dar daugiau pokerio naujienų kasdien ieškokite mūsų "Facebook" paskyroje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius