-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 10 21

Vilniuje startuoja Lietuvos sportinio pokerio čempionatas

Jau rytoj, spalio 22 dieną, seniausiame Lietuvoje sportinio pokerio klube „Du karaliai“ prasideda Lietuvos sportinio pokerio čempionatas. Svarbiausias metų sportinio pokerio renginys vyks 4 dienas ir jame tikimasi sulaukti apie 200 sportinio pokerio mėgėjų iš visos Lietuvos.
LSPF nuotr.
LSPF nuotr.

Lietuvos čempionato pagrindinis turnyras turės tris startinius skrydžius, o viso kova vyks 3 dienas ir išsiskirs tikrai gilia struktūra. Taip pat bus surengtas ir tradicinis banko limito Omaha (PLO) pokerio turnyras.

Naujasis Lietuvos čempionas be titulo ir unikalios taurės pelnys ir kitų metų „Kings of Tallinn“ festivalio pakuotę, kurią sudaro įpirka pagrindiniame turnyre, kelionės išlaidų padengimas ir apgyvendinimas. Sidabro ir bronzos laimėtojai gaus „Betsafe Žvejo iššūkio“ festivalio bilietus. Tokį bilietą pelnys ir PLO šalutinio turnyro laimėtojas. Įvairiais rėmėjų prizais bus apdovanotas visas pagrindinio turnyro finalininkų devintukas, o finalo burbulo berniukas pagal tradiciją bus apdovanotas keptuve.

Lietuvos sportinio pokerio čempionato tvarkaraštis:

Spalio 22d. 18:30 val. – Main Event 1A diena
Spalio 23d. 18.30 val. – Main Event 1B diena
Spalio 24d. 11.00 val. – Main Event 1C diena
Spalio 24d. 19.00 val. – Main Event 2 diena
Spalio 25d. 11.00 val. – Main Event finalinė diena.
Spalio 25d. 12.00 val. – Šalutinis PLO turnyras

Organizatoriai prašo vilniečių pasistengti registruotis į vieną iš pirmų dviejų startinių skrydžių, kad atvykstantieji iš kitų miestų gautų vietą 1C skrydyje šeštadienį. Visą informaciją apie turnyrą, narystes bei registraciją galite rasti Lietuvos sportinio pokerio federacijos tinklapyje arba kreipdamiesi el. paštu info@lspf.lt

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius