-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 10 23

Vilniuje surengtame „MEGA turnyre“ UKIPT pakuotę laimėjo Bernardas Kavaliauskas

Sostinės sportinio pokerio klube „Du Karaliai“ beveik visą praėjusią savaitę vyko vienos grandiozinės varžybos – „MEGA turnyras“. Beveik 300 sportinio pokerio entuziastų keturiose startinėse dienose stojo į kovą dėl išsvajotos Didžiosios Britanijos ir Airijos pokerio turo (UKIPT) Edinburgo etapo pakuotės. Po trijų dienų kovos šį prizą pelnė nuolatinis klubo lankytojas Bernardas Kavaliauskas.
Bernardas Kavaliauskas
Bernardas Kavaliauskas / DuKaraliai.lt

„Du Karaliai“ išmėginti jėgas „MEGA turnyre“ žaidėjus pakvietė keturiuose pradiniuose skrydžiuose – nuo antradienio iki penktadienio. Būtent 1D diena buvo gausiausia. Jei prieš tai vykusiuose 1A, 1B ir 1C etapuose dalyvavo iki 70 žaidėjų, tai penktadienį į „Du Karalius“ sugužėjo net 102 pokerio mylėtojai. Tarp turnyre startavusių buvo ir gerai pažįstamų žaidėjų – „Unibet Open“ finalininkas Rytis Grūnovas, EPT šalutinio turnyro laimėtojas Neividas Biriukovas, Lietuvos sportinio pokerio federacijos (LSPF) veteranas Aurelijus Genevičius, pokerio žurnalistas Paulius Mikoliūnas ir daugelis kitų.

91 žaidėjas pasiekė antrąją dieną, tačiau viskas sprendėsi trečiame, finaliniame etape, į kurį sugrįžo 15 žaidėjų. Lyderio pozicijoje su 2,14 milijono žetonų ją pradėjo Ignas Mažeika. Septynženklius žetonų kiekius taip pat turėjo Irmantas Jablonskas, Svajūnė Vadopalaitė, Martynas Dailidėnas bei Gediminas Rickevičius.

Tačiau čia prasidėjo vos 289 tūkst. žetonų į lemiamą dieną atsinešusio ir ją iš 12 vietos pradėjusio Bernardo Kavaliausko kilimas. Iki suformuojant finalinį stalą G. Rickevičius, Edgaras Tamoševičius, Sergejus Leonovičius, Denisas Sadkovskij, Paulius Jucys bei finalo burbulo berniuku tapęs M. Dailidėnas. Tuo tarpu B. Kavaliauskas prie finalo sėdo jau turėdamas 3,7 milijono žetonų ir beveik dvigubai lenkdamas artimiausią persekiotoją Mantą Ramanauską (1,9 milijono). Trečią pagal dydį žetonų bokštą į finalą atsinešė Dmitrijus Kalčenko, tačiau galutinėje įskaitoje jį aplenkė ir bronza pasidabino stipriausia turnyro dama S. Vadopalaitė.

Tuo tarpu lemiamoje dvikovoje susikovė būtent du lyderių pozicijose finalą pradėję žaidėjai ir pranašumą pavyko įrodyti dažnai į klubo „Du Karaliai“ organizuojamus turnyrus užsukančiam B. Kavaliauskui. Vaikinas pelnė ir pagrindinį prizą – kelionę į UKIPT Edinburgo etapą, kuris Škotijos sostinėje vyks lapkričio 19-22 dienomis. Rėmėjų prizais buvo apdovanoti ir kiti finalininkai.

„MEGA turnyro“ finalininkų rikiuotė:

  1. Bernardas Kavaliauskas
  2. Mantas Ramanauskas
  3. Svajūnė Vadopalaitė
  4. Dmitrij Kalčenko
  5. Tomas Mankevičius
  6. Domantas Kulakauskas
  7. Irmantas Jablonskas
  8. Dainius Ambrulevičius
  9. Ignas Mažeika

„Du Karaliai“ klubo valdytojas Skirmantas Tomkevičius buvo patenkintas surengta pokerio švente. „Manau, kad renginys pavyko. Tikiuosi, patenkinome tokių turnyrų mėgėjų poreikį ir tikrai darysime panašius renginius 2-3 kartus per metus. Viliuosi, kad galbūt turnyro laimėtojui pasiseks pradėti naują pokerio karjerą“, – įspūdžiais dalinosi S. Tomkevičius.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius