Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Agronomas Petras iš „Auksinio drakono“ išpurtė 8800 eurų

Sekmadienio vakarą pirmasis į sceną link „Auksinio drakono“ žengė agronomas Petras Valatka iš Kėdainių. Sėkmingai pradėjęs, jis po trijų ėjimų savo sąskaitoje jau turėjo 2400 Eur, o ketvirtuoju ją papildė dar 2000 Eur.Sėkmingiausias buvo penktasis Petro ėjimas, kuriuo jis turėtus 4400 padvigubino. Pamatęs savo žaidėjo sąskaitoje 8800 Eur, vyras žaidimą sustabdė. Jei būtų žaidęs iki galo, jis būtų savo sąskaitą papildęs dar 4500 Eur.
Agronomas Petras Valatka iš Kėdainių „Auksinio drakono“ žaidime laimėjo 8800 Eur.
Agronomas Petras Valatka iš Kėdainių „Auksinio drakono“ žaidime laimėjo 8800 Eur.

Kartu su Petru „Auksinio drakono“ žaidime laimėjimų siekė ir pensininkas Pranas Saikevičius iš Elektrėnų.Jis po trijų ėjimų turėjo 2300 Eur, tačiau ketvirtuoju šią sumą padalino pusiau. Nusprendęs, kad sustoti dar anksti, jis kauliuką rideno penktąjį kartą ir viską atsilošė išsukęs 1700 eurų. Paskutiniuoju ėjimu Pranas prie turėtos sumos pridėjo dar 3500 Eur ir iš viso namo parsivežė 6350 Eur.

Rizika pasiteisino ir Vandai Plungienei iš Šiaulių, kuri žaidė prie seifų. Ji nė nesvarsčiusi atsisakė laidos vedėjo pasiūlytų pinigų, nors sulaukė dosniausio – 4000 Eur pasiūlymo. Sprendimas buvo teisingas – seife buvo automobilis „Škoda Fabia“.

Šią savaitę „Teleloto“ vyks ypatingas lošimas, skirtas Šv. Valentino dienai. Žaidėjų laukia net septyni japoniški „Nissan“ automobiliai - „Nissan Juke“, „Nissan Qashqai“ ir penki „Nissan Note“. Visi septyni studijos arba namų žaidėjams atiteks per vieną vakarą!Taip pat laukia 10 porinių kelionių į Kanarų salas, o aukso puode – 160 tūkst. eurų.

Bilietą į Valentino lošimą galima įsigyti jau dabar.Daugiau informacijos – www.perlas.lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius