Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„Lietuvai ir man“ akcijoje dalyvaujantys „Tele Bim Bam“ darželinukai trispalves juosteles pina kasdien

Valakupiuose esančiame ,,Tele bim-bam“ darželyje, įkurtame vaikų ir tėvelių pamėgtos dainininkės Neringos Čereškevičienės, Lietuvos valstybės atkūrimo šventės nuotaika tęsiasi visą savaitę – mažieji kartu su savo mokytojomis ir auklėtojomis ypatingam Lietuvos gimtadieniui ruošėsi iš anksto. Darželio auklėtiniai mielai prisijungė prie iniciatyvos ,,Lietuvai ir man“, kviesdami visus pinti ir dovanoti trispalves apyrankes.
,,Tele bim-bam“ darželio įkūrėja ir viena iš akcijos ,,Lietuvai ir man“ ambasadorių Neringa Čereškevičienė
,,Tele bim-bam“ darželio įkūrėja ir viena iš akcijos ,,Lietuvai ir man“ ambasadorių Neringa Čereškevičienė
Temos: 1 Lietuva

Savaitės pradžioje ,,Tele bim-bam“ mažieji kartu su Prezidente Dalia Grybauskaite ir kitais dalyviais Nacionalinėje dailės galerijoje paskelbė iniciatyvos ,,Lietuvai ir man“ pradžią. Vaikai kartu su šalies vadove pynė trispalves draugystės apyrankes, kurių vieną pasiliko sau, o kitą – padovanojo Lietuvai užrišdami ant specialiai akcijai sukurtos Gediminaičių stulpų konstrukcijos. Tokia simbolinė puošmena ir dovana simbolizuoja šalies piliečių vienybę ir džiaugsmą skaičiuoti jau 25-erius nepriklausomybės metus, per kuriuos užaugo visa nauja karta.

Kaip sakė ,,Tele bim-bam“ darželio įkūrėja ir viena iš akcijos ,,Lietuvai ir man“ ambasadorių Neringa Čereškevičienė, vaikai visą savaitę nenustygo vietoje, kuo buvo galima įsitikinti aplankius darželį. Jau įgudę mažieji apyrankių pynėjai mielai dalinasi įspūdžiais – jiems susitikimas su šalies vadove buvo svarbus ir įsimintinas įvykis, apie kurį nenustoja pasakoti savo tėveliams,  giminėms ir draugams.

Lietuvos valstybės atkūrimo šventei vaikai ruošėsi labai atsakingai, lyg tai būtų jų pačių gimtadienis. Darželyje dėmesys Lietuvai bus skiriamas visą mėnesį – iki pat 25-osios Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimo sukakties, kuri sueis šių metų kovo 11-ąją. Ta proga vaikai piešia Vyčius, vėliavas, Gedimino pilį ir tai, kas jiems svarbu, rašo linkėjimus, o darželio sienos puošiasi vaikų darbeliais. Viename jų mažasis dailininkas rašo – ,,Lietuva yra mūsų mylima šalis“.

Gausus būrys skirtingo amžiaus darželio auklėtinių pasipuošė ir savo pačių rankomis nulipdytais ženkliukais su Lietuvos trispalve bei pasakojo, ką reiškia kiekviena iš spalvų. Nuo iniciatyvos ,,Lietuvai ir man“ pradžios vaikai pina draugystes apyrankes kiekvieną dieną ir mielai jas visiems dovanoja.

,,Vaikams Lietuvos Nepriklausomybės diena yra didelė šventė. Mes visi kartu piname trispalves draugystės apyrankes ir džiaugiamės galėdami prisidėti prie gražios, visus vienijančios akcijos“, - džiaugiasi N. Čereškevičienė.

Vasario 16-osios proga siųsdami linkėjimus visiems Lietuvos žmonėms, ,,Tele bim-bam“ vaikai, sustoję ratu ir pridėję ranką prie širdelės, sugiedojo Lietuvos himną.

Įsitraukti į akciją ir apsilankyti svetainėje www.lietuvaiirman.lt kviečiami visi neabejingi Lietuvos piliečiai.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius