Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ant žurnalo viršelio patekusi 15-metė – iš Mindaugo Jonušo įkurtos modelių agentūros

Prieš metus užsienyje pradėtas publikuoti internetinis modelių žurnalas „Pretty Faces Model Magazine“, kurio viršeliu tapo ir 15-metė lietuvė. Kaip vėliau paaiškėjo, ji nuo šios vasaros lanko neseniai įkurtą Mindaugo Jonušo modelių agentūrą.
Rugilė Tuškevičiūtė
Rugilė Tuškevičiūtė / Asmeninio albumo nuotr.

15min dėmesį patraukė spalio pabaigoje „Vakarų eksprese“ publikuotas straipsnis apie 15-metę Mindaugo Jonušo mados namų modelį. Buvo rašoma, kad merginos nuotrauka išspausdinta pasauliniame mados žurnalo „Pretty Faces Model Magazine“ viršelyje. Teigiama, kad tai – ypatingas mados žurnalas, kuriame puikuojasi ne vienas modelių namų modelis, jis padės modeliams dar plačiau atverti duris ir siekti profesionalumo.

15min susisiekė su šio žurnalo spalio mėnesio numerį papuošusia 15-mete. Susisiekus su ja socialiniame tinkle, neilgai trukus paauglė sureagavo į užklausą, paprašė luktelti, kol dėl interviu susitars su modeliu agentūros, kurioje dirba, vadovu.

Po kelių minučių asmeniškai parašė ir pats „MG modelių namai“ direktorius Mindaugas Jonušas, anksčiau gerai žinomas Minedo pravarde. Jis sutiko, kad agentūroje dirbanti būtų pakalbinta, taip pat pasidalijo jos mamos kontaktu.

„Nesitikėjome, kad Rugilės nuotrauka pateks ant žurnalo viršelio“

Mergaitės mama pasakojo, kad dukros pažintis su modelio darbu buvo visai neplanuota ir netikėta. Ji pati praėjusią vasarą Vilniuje fotografavo vieno gėlių salono pristatymą, jame jos buvo paprašyta palaikyti kelias gėles. Jauną merginą pastebėjo Mindaugo Jonušo modelių agentūroje dirbanti koordinatorė Beatričė ir pasiūlė jai sudalyvauti atrankoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius