-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Kitas kampas: su asmenybėmis” – žurnalistė Rita Miliūtė apie maištą vaikystėje, priešus ir aistrą gyvenime bei darbe

„Mūsų darbas nėra valdyti durnius, mūsų darbas yra gauti informaciją, bet mes kartais užsiimame tuo, kuo turėtų užsiimti žmonės baltais chalatais“, – apie žurnalisto darbą sako viena įtakingiausių Lietuvos žurnalisčių Rita Miliūtė.

„Aš neturiu noro kontroliuoti žmogų, kurį kalbinu. Aš noriu jį parodyti, koks jis yra ir jeigu tu jį kontroliuosi, jis neatsiskleis. Tačiau taip, žurnalistas turi kontroliuoti situaciją ir pokalbį, kad jis nevirstų chaosu“, – sako žurnalistė.

Iš Kretingos kilusi R.Miliūtė apie gimtąjį miestą sako, jog labiausiai ilgisi laiko skaityti, kurio dabar ji neturi tiek daug. Vaikystėje iš namų pabėgti norėjusi, ji užsidarydavo savo kambaryje ir galėdavo valandų valandas leisti laiką skaitydama.

„Kai aš atvykau studijuoti į miestą, užuot blaškiusis gatvėmis, aš ėjau į darbą. Tu galvoji, kad kai jau būsi laisvas nuo tėvų, naudosiesi ja taip, kaip galvojai 6-oje klasėje, bet kai pabaigus 11 klasių tu pagaliau gauni laisvę naudotis ta laisve, laiką skiri žymiai normalesniems dalykams negu galvojai, kad skirsi“.

Visą reportažo įrašą gali peržiūrėti tik 15MAX prenumeratoriai.

Laidą žiūrėkite čia:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius