Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Milda Matulaitytė-Feldhausen: Ar sekso robotai ir sekso lėlių viešnamiai artimiausiu metu pakeis gyvus žmones?

Ar jums teko ką nors girdėti apie sekso lėlių viešnamius? Na tokius, kuriuose klientus aptarnauja išskirtinai mašinos, robotai ar lėlės? Net jei dar ir neteko, jie jau yra arčiau jūsų, nei jūs įsivaizduojate. Viena, Paryžius, Helsinkis ar Maskva: banalūs sekso žaisliukai ar perkama gyvų žmonių meilė buvo vakar – pasaulyje vis populiaresni tampa sekso lėlių viešnamiai. O jei jūs galvojate, kad seksas su robotais ar sekso lėlėmis yra vien tik kažkokių iškrypėlių „užsiėmimas“, tuomet jūs šiek tiek klystate – pandemijos metu poros pirko net 33 procentais daugiau sekso robotų ir lėlių, lyginant su praėjusiais metais, o vieniši vyrai net 52 procentais.
Milda Matulaitytė su petnešomis
Milda Matulaitytė su petnešomis / Asmeninio albumo nuotr.

Tačiau neskubėkite šaipytis iš negyvų meilės deivių, lietuvių liaudies meiliai „pripučiamomis guminėmis bobomis“ vadinamų, naujausios kartos meilės-sekso deivės seniai nebėra (vien tik) pripučiamos ir jums atsieis kaip tikros deivės – geresnės kokybės ir iš geresnių medžiagų pagaminta tokia lėlė kainuoja net 10 000 eurų. Ar – net ir daugiau.

Sekso robotų, mašinų ir lėlių industrija nestovi vietoje – žmogaus dydžio lėle-robotu su oda, panašia į žmogaus, šiandien mažai ką benustebinsi. Artimiausiu metu rinką ketina užkariauti robotai-lėlės, kurių krūtinėje ne tik plaks „tikra“ širdis, bet kilnosis ir jų rankos ar krūtys, o oda nueis šiurpuliukai.

Skudurinės „olandiškos moterys“

Sekso lėlės neatsirado staiga mūsų „ištvirkusiame pasaulyje“, jų pradininkės šiandien būtų ypač brandžios senolės, skaičiuojančios gerokai per tris šimtus metų. Tačiau apie 1700-uosius olandų jūreivių išrastos sekso lėlės, be abejo, smarkiai skyrėsi nuo šiandieninių. Iš skudurų jūreivių pasigamintos ilgoms kelionėms laivuose praskaidrinti skirtos lėlės, dar kitaip vadinamos „Olandiškos moterys“ – vis dar yra žinomas ir vartojamas sekso lėlių pavadinimas Japonijoje. Kodėl Japonijoje? Mat olandai jūreiviai ne tik patys linksminosi laivuose su „skudurinėmis onutėmis“, bet ir sugalvojo jas parduoti japonams. Pirmoji sekso lėles panašia šiandienine forma pradėjo gaminti nacių Vokietija Antrojo pasaulinio karo metu, o apie 1950-uosius japonai pagamino pirmąsias jau žmogaus dydžio lėles.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius