Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sunkūs laikai? Pasimokykite tvirtybės ir optimizmo iš šios 107 metų senolės

Galbūt pažinsite Louise'ą „Nonnie“ Bonito kaip močiutę iš didžiulio populiarumo sulaukusio 2015-ųjų vaizdo įrašo: Nonnie sėdi priešais didžiulį tortą, papuoštą didelėmis kampuotomis žvakutėmis, o užrašas ant jo skelbia „102“. Moteriai bandant išpūsti žvakutes, jai netyčia iš burnos iškrenta dantų protezai, jie nurieda per stalą, o ji smagiai kvatoja.
Senelė
Senelė / Alex Harvey nuotr./ Unsplash nuotr.

Dabar 107 metų Nonnie stebi pasaulinę pandemiją. Kol kovo mėnesį Konektikute neįsigaliojo karantinas, ji rengdavo kassavaitines sekmadienio vakarienes savo gausiai šeimai – ji turi penkis vaikus, 11 anūkų ir 19 proanūkių.

Pastovus lankytojų srautas per pastaruosius du mėnesius sulėtėjo, ir moters dukra Camille įtaria, kad Nonnie tai buvo pati painiausia koronaviruso krizės dalis: žmonės nebegali atvykti jos aplankyti taip dažnai kaip anksčiau ir Nonnie ne visada atsimena, kodėl.

Vis dėlto ji niekada nemėgo per ilgai galvoti apie blogybes.

Vis dėlto ji niekada nemėgo per ilgai galvoti apie blogybes. Nepaisant audringos santuokos su „savo gyvenimo meile“, nepaisant jo nuolatinės neištikimybės ir grubumo, „ji niekuomet nepasiduodavo kartėliui, – aiškina Camille. – Per visus savo pakilimus ir nuosmukius – o nuosmukių buvo ypač daug, auginant penkis vaikus, – ji išliko labai optimistiška ir labai atlaidi.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Užsisakykite 15min naujienlaiškius