Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dar viena šalis, kurioje koronaviruso „nėra“. Kur ji ir kas ten iš tiesų vyksta?

Kai kone visos pasaulio valstybės šiandien kovoja su koronavirusu, pasirodo, yra ir tokių, kurių virusas nepalietė. Tai – Turkmėnija.
Turkmėnijos gyventojas
Turkmėnijos gyventojas / 123RF.com nuotr.

Rugpjūčio 7 dieną tviteryje PSO Europos regiono vadovas Hansas Kluge teigė, kad jis ir PSO generalinis direktorius daktaras Tedrosas Adhanomas Ghebreyesusas išreiškė „rimtą susirūpinimą“ dėl padidėjusio susirgimų su COVID-19 nesusijusiu plaučių uždegimu skaičiaus ir paragino Ašchabadą leisti PSO komandai savarankiškai paimti mėginių šioje šalyje ir nugabenti juos į standartines PSO laboratorijas. H.Kluge rugpjūčio mėnesį tviteryje parašė, kad Gurbanguly Berdymuhamedovas „sutiko“.

Iki šiol Turkmėnija išlieka viena iš nedaugelio pasaulio šalių, kuri nepranešė apie nei vieną naujo koronaviruso atvejį. Turkmėnijos valdžios atstovai teigia, kad jie taiko visas įmanomas kovos su virusu priemones, ir, jų teigimu, virusas neįsiskverbė į jų šalį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius