-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Skaičių kalba: keistas A.Milaknio pasiekimas ir kaip suspindo L.Lekavičius

​​​​​​​Jei šį tekstą atsivertėte, nes buvo smalsu, koks tas keistas Artūro Milaknio pasiekimas, pasakysiu iškart ir nereikės klaidžioti tarp pastraipų: šis Kauno „Žalgirio“ snaiperis pirmą kartą Eurolygos rungtynėse, kurių sužaidęs jau 198, surinko dviženklį taškų skaičių, pataikęs vos vieną tritaškį. Keistas faktas, ar ne? Anksčiau visuomet, kad atsidurtų dviženklėje taškų zonoje, A.Milaknis turėdavo pataikyti bent du tritaškius. Bet mače su Tel Avivo „Maccabi“ tritaškius mėtė kitas vyrukas.

„Žalgiris“ sužaidė blankias, bet pergalingas rungtynes, įveikdamas traumų išretintą Tel Avivo „Maccabi“ 73:68. Tai nerezultatyviausias „Žalgirio“ pasirodymas per paskutines septynias tarpusavio rungtynes, bet jau ketvirtoji iš eilės pergalė prieš šį Izraelio klubą.

„Nežinau, ar tai geras pataikymas, bet šiandien to užteko“, – po rungtynių kalbėjo Šarūnas Jasikevičius, įvertindamas 33 proc. tritaškių taiklumą (7/21).

„Smagu, kad jauna komanda laimėjo blogai žaisdama, ir tai yra labai pozityvu“, – pridūrė „Žalgirio“ strategas, ir šis sakinys, ko gero, geriausiai apibūdina skonį, kurį paliko akistata su „Maccabi“.

Lukas Lekavičius tapo mačo didvyriu. Trečiuoju „Žalgirio“ žaidėju, po Jocko Landale‘o ir Zacho LeDay, kuriam šį sezoną per vienerias Eurolygos rungtynes pavyko pelnyti 20 arba daugiau taškų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius