Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Skaičių kalba: unikalus įrašas į Šaro CV ir pirmas A.Švedo pralaimėjimas „Žalgiriui“

​​​​​​​Tai buvo ketvirtoji Šarūno Jasikevičiaus ir Rimo Kurtinaičio akistata Eurolygoje. „Žalgirio“ treneris įsirašė pirmąją pergalę, kartu užkirsdamas kelią rekordiniam „Chimki“ pasiekimui: „Chimki“ Kaune pirmą kartą klubo istorijoje galėjo pasiekti keturių iš eilės pergalių Eurolygoje seriją, bet tai neįvyko.

Beje, keturias pergales iš eilės Europoje (Europos taurėje) „Chimki“ paskutinį kartą pasiekė 2017 m. sausį – po pergalės Panevėžyje prieš „Lietkabelį“. Eurolygoje tokio pasiekimo šiam Rusijos klubui teks palaukti.

Š.Jasikevičius pripažino, kad būta galvos skausmo prieš rungtynes svarstant, kokias gynybos sistemas taikyti. „Chimki“ puolimo talentas įstabus, ir tai, kad R.Kurtinaičio komanda žaidžia savo rezultatyviausią (85,7) sezoną Eurolygoje (ir geriausią pagal rezultatyvius perdavimus, 19,6) – tai tik patvirtina.

Rungtynės „Žalgirio“ arenoje daug kuo priminė pirmąjį tarpusavio mačą, o esminis skirtumas, kurį pabrėžė ir patys žalgiriečiai – šįkart LKL čempionai tiesiog sumetė savo metimus, kas pirmajame rate retai pavykdavo.

„Žalgiris“ pastaruoju metu agresyviai gerina įvairius puolimo rodiklius, ir po mačų su Milano „Olimpia“ bei „Chimki“ turime dar vieną istorinį pasiekimą, vertą įrašo Š.Jasikevičiaus CV:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius