-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dėl augančių gretų džiūgaujantys Lietuvos golfininkai nemiega: naujokų ugdymą grindžia išskirtiniu etiketu

Kai namuose užsibarikadavusių tautiečių akys buvo atsuktos į pasaulyje įsisiautusį koronavirusą, šalies golfininkai nekantravo sulaukti Lietuvos Respublikos Vyriausybės sprendimo dėl COVID-19 pandemijos švelninimo.
Lietuvos golfininkai
Lietuvos golfininkai / Europos Centro Golfo Klubo nuotr.

Jiems pasisekė – balandžio 22-ąją šalies ministras pirmininkas Saulius Skvernelis paskelbė, kad bus švelninamos bendrojo karantino sąlygos, o tai palies ir treniruotis iki tol negalėjusius Lietuvos sportininkus.

Nepraėjus nė savaitei nuo sprendimo paskelbimo, Lietuvos aikštynuose jau treniravosi šalies golfininkai, išsiilgę kamuoliuko kaukštelėjimo garso.

„Ypač šiais metais, kai yra koronavirusas, viskas klostosi pakankamai gerai, – tinklalapiui 15min sakė Lietuvos golfo federacijos valdybos narys Gediminas Mamkus. – Nepaisant to, kad golfininkų veikla buvo gana aktyvi, jokių židinių neatsirado. Golfas papuolė į pirmąjį pandemijos atlaisvinimą, todėl visi buvo labai patenkinti galimybe žaisti. Nors golfą žaidžia ne vienas žmogus, erdvė yra labai didelė, todėl šiemet turėjome labai nemažai naujų žmonių. Kiekvienais metais pasidarome statistiką, tai kol kas atrodo, kad gali būti net iki 2 tūkstančių registruotų žaidėjų.“

Šiuo metu lietuvišką golfo bendruomenę jungia 7 klubai. Penki iš jų turi visus aukščiausio lygio standartus atitinkančius aikštynus su 18 įrengtų laukų, dar du klubai – aikštynus su 9 laukais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius