-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ką bendro turi jūsų vaikystė ir jūsų sąskaitos likutis banke (šiandien)?

Jūs norėtumėte galvoti kaip milijonierius, gyventi kaip toks, turėti pinigų, bet vietoj to, jūsų kišenėse ir sąskaitose švilpauja vėjai, o jūs itin sunkiai suduriate galą su galu? „Akcija“, „Čiupk du, mokėk už vieną“, „Nuolaidėlės“ žodžiai, jūsų ausims skambantys it gražiausia muzika, o „Investicijos“, „Kapitalas“, „Akcijų birža“, „Investicijos į auksą“ jūsų ausis rėžia it putplastis, braukiamas į seną mokyklos lentą?
Taupus vaikas
Taupus vaikas / 123RF.com nuotr.

O gal jūs esate tas žmogus, kuris turi puikiausių verslo idėjų, turite pinigų, sugebate įsteigti sėkmingiausius verslus, kurie „eilinį kartą“ žlunga? Jūs manote, kad jums nesiseka tik dėl to, jog „ir vėl“ susiklostė nepalanki ekonominė situacija ar, kad ir vėl jums pasitaikė netikęs verslo partneris? Kodėl kai kurie žmonės sugeba iš dviejų šimtų eurų sukurti tūkstančius, o kiti – jau turėdami tūkstančius eurų, juos praranda per trumpą laiką?

Kodėl Užkalnis visada teisus?

Bene skaitomiausias lietuviškas autorius yra ir puikus fotografas. Paradoksas yra tame, kad jis nėra profesionalus fotografas, todėl, kaskart jam paskelbus naują (ir, žinoma, puikią) nuotrauką, pasipila klausimai – „kokiu“?

Kokiu fotoaparatu jis fotografuojąs, mat žmonės norėtų įsigyti tokį patį ir fotografuoti taip pat, kaip ir jis. Kantrus Užkalnio aiškinimas žmonėms, jog neužtenka tik nusipirkti fotoaparato, pirmiausia gal reikėtų pabandyti pamiklinti akį ir ranką – žmonių, panašu, neveikia. Ir jog norint tapti geru fotografu, reikia tiek pat dirbti kaip Užkalnis – tobulinti savo įgūdžius ir žinias.

Ta pati taisyklė galioja ir pinigams – neužtenka jų staiga iš kažkur turėti – pagrindinė taisyklė apsieinant su pinigais yra gebėjimas juos ne tik dauginti, bet, visų svarbiausia – su jais dirbti ir juos vėliau išlaikyti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius