Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

M.Laurinavičius: Už V.Zelenskio valdymo širmos – bent penki Rusijoje besislapstančio V.Janukovyčiaus veidai

Kas šiek tiek daugiau kaip prieš metus per prezidento rinkimus įvyko Ukrainoje? Kas iš tiesų yra įvairiomis etiketėmis visame pasaulyje aplipdytas naujasis šalies vadovas Volodymyras Zelenskis? Ir ką Ukrainai jau lėmė ir dar gali lemti jo valdymas?
Volodymyras Zelenskis ir Viktoras Janukovyčius
Volodymyras Zelenskis ir Viktoras Janukovyčius / „Scanpix“/ITAR-TASS nuotr.

Panašu, kad į šiuos klausimus aiškių atsakymų nėra ir prabėgus daugiau kaip metams po to, kai Ukrainos rinkėjai nusprendė realybėje išbandyti populiaraus televizijos serialo „Tautos tarnas“ scenarijų.

Įdomu, kad įvairiems ekspertams tiek pačioje Ukrainoje, tiek likusiame pasaulyje komentuojant V.Zelenskio valdymo metus itin dažnai skambėjo vienaip ar kitaip interpretuojama frazė: „Nėra taip blogai, kaip tikėtasi.“ Tuo pačiu tarsi sutartinai patvirtinta, jog apie kokį nors proveržį, kurio tikėjosi Ukrainos rinkėjai, kalbėti irgi sunku.

Supaprastintai apibendrinant, galima būtų tarsi nuspręsti, jog nieko esminio per tuos metus Ukrainoje tiesiog neįvyko.

Tačiau iš tiesų įvyko, gal tik ne tai, apie ką viešai kalba net ir pokyčius įžvelgę ekspertai. Į Ukrainą sugrįžo po Maidano revoliucijos iš jos į Rusiją pabėgęs Viktoras Janukovyčius. Ir būtent jis nuolat šmėkščioja už paties V.Zelenskio, kuris, be jokios abejonės, dabar yra Ukrainos veidas, nugaros.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius