-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vienas spermos donoras, 36 vaikai ir begalybė teismo bylų: kas nutiko?

Motinoms jis buvo tik donoras Nr. 9623. Jos nežinojo kuo jis vardu, tačiau iš įspūdingos spermos donoro anketos žinojo, kad jo intelekto koeficientas yra 160, jis moka keturias kalbas, studijuoja neuromokslų inžinerijos daktarantūroje ir atrodo kaip Tomas Cruise'as.
Asociatyvi nuotrauka
Asociatyvi nuotrauka / Dainis Graveris nuotr./ Unsplash nuotr.

Tačiau donoras Nr. 9623 nebuvo toks, koks sakėsi esąs. Jis nestudijavo aukštojoje mokykloje. Jis net nebuvo baigęs koledžo. Melas pradėjo aiškėti 2014 metais, kai spermos bankas netyčia savo žinutėje, skirtoje grupei motinų atskleidė jo vardą – Chrisas Aggelesas – ir jo elektroninio pašto adresą. Tuo metu spermatozoidai, kurių jis buvo atidavęs spermos bankui per 14 metų, jau buvo išsiųsti į kelias JAV valstijas ir tris užsienio šalis, ir, panaudojus jo spermą, buvo pradėti mažiausiai 36 vaikai.

Apimtos smalsumo, motinos paieškojo vyriškio „Google“ ir rado jo internete paliktą komentarą apie tai, kad jis „girdi balsus“. Vėliau jos išsiaiškino, kad šis donoras yra gulėjęs ligoninėje dėl jam diagnozuoto psichikos sutrikimo, turi neįgalumą, vienu metu norėjo nusižudyti ir buvo pripažintas kaltu dėl įsilaužimų – visa tai nutiko prieš tai, kai jis paaukojo savo spermos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius