-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ieškote įdomaus veiksmo gimtadieniui, įmonės renginiui ar edukacinei išvykai? Unikalios pramogos Vilniuje – po vienu stogu

Susibėgti ne tik pasisėdėti prie stalo ir pasikalbėti, bet ir ką nors įdomaus, turiningo bei aktyvaus nuveikti – taip dažnai šiais laikais įsivaizduojame laiką su kolektyvu, ar gimtadienį su bičiuliais ar šeima. Viena vertus, nebandytų pramogų, regis, apstu, bet kai iškyla klausimas – ką veikti, fantazijos kartais pritrūksta. Todėl tiesiog nesukti galvos ir nerti į plataus spektro pramogas Vilniuje tiek mažam, tiek dideliam, tiek kolektyvui, tiek gimtadienio ar jubiliejaus kompanijai, siūlo laisvalaikio centras „Pramogama“.
Nerfzona „Pramogamoje“
Lankinis „Pramogamoje“

Lankinis – unikalus ir labai patrauklus

Laisvalaikio centras „Pramogama“ po savo „skėčiu“ glaudžia netradicines aktyvias pramogas, maitinimo paslaugas ir banketų erdves. Kitaip tariant, jei kyla klausimas, kur praleisti laiką su pačia įvairiausi kompanija, skaniai pavalgyti ir nuveikti ką nors dar nemėginto, visa tai atrasti galima būtent čia.

Lankinis „Pramogamoje“
Lankinis „Pramogamoje“

Viena iš puikių laiko praleidimo būdų siūlo „Lankinio“ komanda, kviečianti patirti tai, ką pirmieji atvežė į Lietuvą. Tai – Jungtinėse Amerikos valstijose 2011 metais gimęs ir išpopuliarėjęs, o dabar ir Lietuvoje vis daugiau mėgėjų skaičiuojantis lankinio žaidimas.

Sostinėje šiam žaidimui įrengta speciali erdvė – Lankinio arena, esanti Architektų g. 152. Tiesa, reikėtų pabrėžti, kad Lankinio komanda – vieninteliai oficialūs šios pramogos atstovai Lietuvoje, naudojantys licencijuotą įrangą, bei pramogos organizavimo sistemą, todėl užtikriną saugumą ir aukščiausią Jūsų pramogos kokybę, tiek pramogą organizuojant arenoje, tiek lauke ar sodyboje.

Amerikoje šis žaidimas pažįstamas Archery Tag pavadinimu, o Lietuvoje jį pristatę ir jam vystytis sąlygas sudarę entuziastai jį pavadino Lankiniu. Pirmiausia reikėtų atkreipti dėmesį, kad tai puikus komandinis žaidimas, kuriam nestinga ir azarto, ir strateginių gijų.

Pagrindinis lankinio žaidimo įrankis – lankas. Specialioje šiai pramogai pritaikytoje erdvėje žaidėjai šaudo 100 proc. saugiomis ir tik šiai veiklai pritaikytomis strėlėmis, tikslas – pataikyti į priešininką ir rinkti taškus Iš pažiūros žaidimas paprastas – tereikia pataikyti į varžovą ir jis bus eliminuotas iš žaidimo bei gauti taškų, komanda, kuri jų surenka daugiau – skelbiama nugalėtoja.

Lankinis „Pramogamoje“
Lankinis „Pramogamoje“

Taisyklės labai paprastos, tačiau pradėjusiems žaisti paaiškėja, kad nugalėti nėra taip paprasta – prireiks ir kiek įgusti, ir net pasukti galvą, kaip greičiau ir efektyviau užbaigti žaidimą. Tiesa, ši lankinio versija yra pagrindinė, tačiau jų yra tikrai ne viena, tad jei kompanija panorėtų išbandyti variantų ir rasti patį įdomiausią būtent jai – tai irgi įmanoma

Pamilta jaunimo

„Pramogamoje“ įsikūrusi ir dar viena, nors mėgstama ir suaugusių, tačiau daugiausia įspūdžių jaunimui teikianti pramoga – „Nerf zona“. Tai – daugiau nei 200 kv/m erdvė, pritaikyta ir aktyviam, įdomiam bei įtraukiančiam „Nerf“ mūšio žaidimui, bet ir jos stebėjimui iš viršaus – patogiame balkone, kur gali vykti gimtadienis ar kita šventė ir laukti užkandžiai bei vaišės.

Nerfzona „Pramogama“
Nerfzona „Pramogama“

Kas yra „Nerf“?

„Nerf“ tai erdvė, kurioje galima žaisti su NERF ginklais, NERF kartingais ir saugiais minkštais šoviniais. Pabrėžtina, kad tai – saugi alternatyva kariniams žaidimams, nes NERF šoviniai pagaminti iš minkšto porolono. Tiesa, „Pramogama“bendradarbiauja su oficialiais „Nerf“ atstovais mūsų šalyje, taigi pramogai naudojam įranga – originali ir saugi, čia naujausi ir įdomiausi ginklai.

O kalbant apie vaikų, kurie mėgsta šią pramogą, gimtadienius, svarbu žinoti, kad visą renginį veda patyręs instruktorius, kurio tikslas – prižiūrėti žaidimo eigą.

Erdvės moksleivių edukacinėms išvykoms

Tiek Lankinį, tiek NerfZoną pamėgo ir edukacines išvykas organizuojancios tiek Vilniaus, tiek ir visos Lietuvos mokyklos, mat vaikai, atvykstantys klasėmis, ne tik aktyviai leidžia laiką, tačiau ir mokosi darbuotis komandoje, laimėti ir pralaimėti, spręsti užduotis su klasės draugais. Jei NerfZona labiau skirta pradinių klasių moksleviams, tai Lankinio patirtis įtraukia kiek vyresnius klasės draugus ir net mokytojus!

Patiems mažiausiems ir jaukiam pasibuvimui

Tuo pačiu adresu įsikūręs vaikų žaidimų kambarys gimtadieniams „Linksmuolis“ priglaus visų mažiausiųjų šventes. Tai erdvė skirta puikiai praleisti laiką tiek mažiesiems jubiliatams, tiek ūgtelėjusiems ar suaugusiems jų svečiams.

Linksmuolis „Pramogamoje“
Linksmuolis „Pramogamoje“

Patogioje, daugiau nei 100 kv.m erdvėje yra dvi zonos – viena skirta patiems mažiausiems švenčių dalyviams, kita – didesniems, iki 10 m. vaikams. „Linksmuolyje“ apstu smagiausių atrakcionų, kliūčių ruožų, čiuožyklų, o taip pat yra batutas, dviguba čiuožyklą ir net „Tarzano“ nusileidimą. Šioje erdvėje šventės dalyviai taip pat gali rasti ir supynes, kamuoliukų baseiną bei lavinamųjų žaislų.

Pagalvota ir apie maistą

Smagiai ir aktyviai laiką „Pramogamoje“ leidžia ir jaunimas, moksleiviai ar studentai, kurie ištroškę naujų potyrių, iššūkių ir įspūdžių.

Ir aišku, itin dažnai čia minimos įvairios šventės – nuo gimtadienių iki mergvakarių ar bernvakarių. Atvykusios vieną kartą ir išbandžiusios kompanijos paprastai žada kartoti ir rekomenduoja pačią pramogą ir erdvę pažįstamiems bei draugams. Tiesa, reikėtų paminėti, kad visai šalia visų unikalių pramogų erdvių įsikūrusi ir picerija, kavinė, todėl nenorint ar neturint laiko sukti galvos dėl šventės meniu – jį galima užsisakyti čia pat vietoje.

Daugiau apie „Pramogamą“ rasite spustelėję čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius