Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pamatykite – trys prabangūs numeriai Palangoje: privati SPA erdvė, paauksuotos dušinės ir vaizdas į jūrą

Kol vieni ieško, kur populiariausiame Lietuvos kurorte Palangoje apsistoti kuo pigiau, kai kurie priešingai – trokšta prabangos. Tokių poilsiautojų laukia liukso klasės numeriai. Ir nors juos sau gali leisti tik aukštesnes pajamas gaunantys svečiai, ten, kur kiekvienas mirtingasis nepateks, apsidairyti visiems skaitytojams galimybę suteikia 15min.
Karališkieji apartamentai „Amsterdam Plaza“, „Palanga Sea View“, Prezidentiniai apartamentai „Vanagupėje“
Karališkieji apartamentai „Amsterdam Plaza“, „Palanga Sea View“, Prezidentiniai apartamentai „Vanagupėje“ / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

15min apsilankė trijuose prabangiuose apartamentuose Palangoje. Susipažinome su kiekvieno iš jų ypatumais, kainomis ir sužinojome, kokie poilsiautojai juos linkę rinktis dažniausiai.

O taip pat kviečiame žvilgtelėti į galerijas ir bent jau nuotraukose išvysti tai, kuo Palangoje mėgaujasi turtingiausi svečiai.

Vilioja modernumu

Štai praėjusiųjų metų pabaigoje Vytauto gatvėje duris atvėrusio, Amsterdamui būdinga architektūrine stilistika suprojektuoto 5 žvaigždučių viešbučio „Amsterdam Plaza“ prabangiausias numeris – Karališkieji apartamentai, kur ir apsilankė 15min.

Pastarieji atvykstančius svečius vilioja erdvumu, patogumu ir modernumu. Išsidėstę per du aukštus, 83 kv. m. Karališkieji apartamentai turi svetainę, mini virtuvėlę ir du miegamuosius, tad čia gali apsigyventi gali ne tik pora, bet ir šeimos ar draugų kompanija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius