Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Liberalų sąjūdis jau laisto pergales

Lietuvos respublikos liberalų sąjūdžio nariai ir jų rėmėjai rinkimų naktį švenčia. G.Steponavičiaus rinkimų štabe iškabinėti oranžiniai balionai, ant kai kurių iš jų ne veltui užrašyta „Celebrate now!“.
Pergalėmis besidžiaugiant.
Pergalėmis besidžiaugiant. / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Suskaičiavus septynių iš devynių rinkimų apygardų rezultatus, paaiškėjo, kad liberalų sąjūdis per antrąjį rinkimų turą laimėjo dar 5 vietas Seime. Likę du kandidatai dar kovoja, iš jų vienas laimi.

Tačiau net ir nesulaukus galutinių rezultatų, Liberalų sąjūdis pergales gausiai laisto vynu ir alumi, ko partijos štabe tikrai netrūksta. Į Seimą išrinktas psichologas Gediminas Navaitis šmaikštaudamas jau rinkosi visuomeninius patarėjus ir mielai priėmė sveikinimus ir bučinius iš pasipuošusių merginų. Linksmai gurkšnojo alų bei aptarinėjo reikalus ir garsiausias Lietuvos sirgalius Sėkla.

Jaunimo ir net labai žalio, kartu su partijos nariais laistančio sėkmingą antrąjį rinkimų turą, Liberalų sąjūdžio štabe netrūksta. Jie džiaugiasi partijos narių pergalėmis ne mažiau už patyrusius politikos vilkus.

Kol vadai išvykę tartis pas konservatorius, geros nuotaikos Vilniaus miesto savivaldybės tarybos narys Vidmantas Martikonis tikino, kad Liberalų sąjūdis tikrai neis į koaliciją su Artūru Zuoku.


 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius