-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 03 09

L.Graužinienė kandidatuos į prezidento postą

Pirmadienį Kėdainiuose posėdžiaudama Darbo partijos (DP) taryba pritarė partijos vicepirmininkės, Seimo narės Loretos Graužinienės dalyvavimui prezidento rinkimuose. Pati L.Graužinienė, anksčiau prašiusi laiko pasitarti su šeima, sutiko tapti kandidate šiuose rinkimuose.
L.Graužinienė.
L.Graužinienė sieks prezidento posto. / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.

„Įvertinusi visas aplinkybes, aš sakau, nebijau naujų iššūkių. Darbo partija patyrė daug išbandymų, bet nepalūžo, todėl šiandien mes einame iškelta galva ir sieksime aukščiausio valstybės posto. Šis pasiūlymas buvo labai garbingas, o apsisprendimas tikrai buvo nepaprastas. Teko ilgai kalbėti su šeima, ji sutinka, todėl ir mano atsakymas yra taip“, – sakė L.Graužinienė.

Anksčiau DP pirmininkas Viktoras Uspaskichas yra sakęs, kad, jo manymu, L.Graužinienė yra stipresnė kandidatė už eurokomisarę Dalią Grybauskaitę, nes ši esą penkerius metus negyveno Lietuvoje, nėra sukūrusi savo verslo, net nežino, kaip tai daroma ir panašiai. „Be to, ji (D.Grybauskaitė) solidarizuojasi su A.Kubiliaus Vyriausybe, palaiko jo buhalterinę, aritmetinę politiką, – sakė V.Uspaskichas. – Loreta geriau išmano vidaus rinką, verslo problemas, finansus, šeštus metus dirba Audito komitete. (...) Nesimaivydamas sakau, kad Loreta – geresnė kandidatė.“

Kaip rašoma DP išplatintame pranešime, antradienį L.Graužinienė ketina pateikti kandidato registracijos dokumentus Vyriausiajai rinkimų komisijai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius