Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2009 04 21

Prunskienė: reikia keisti Vyriausybės sudėtį

Kandidatė į prezidentus Kazimira Prunskienė tą pačią dieną, kai šalies vadovas Valdas Adamkus skaitė savo paskutinį paskutinį metinį pranešimą Seime, išplatino pranešimą „Dėl situacijos Lietuvoje“.
Kazimira Danutė Prunskienė
Kazimira Danutė Prunskienė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

K. Prunskienės atstovai teigia, kad pagal šį įvertinimą netrukus visuomenei bus pristatyta ir kandidatės programa šalies vadovo rinkimams. Pasak K.Prunskienės pareiškimo, valstybės vadovui tenkanti atsakomybė jau dabar reikalauja koreguoti Vyriausybės sudėtį: pastaroji jau padarė daug žalos šalies ūkiui – energetikos, transporto, maisto pramonės bei žemės sektoriams.

„Tai, kas buvo puoselėta ne vienerius metus, per kelis mėnesius baigiama nubraukti. Krizės įveikimo planas, kuriame pamirštamas žmogus ar jo interesai yra nepriimtinas,“ – sakė K.Prunskienė.

15min.lt primena, kad antradienį apie tai, jog išlaidų mažinimas sukelia socialinę įtampą ir gali kainuoti Vyriausybių kaitą užsiminė su Lietuvos pramonininkais diskutavusi kita kandidatė į prezidentus – eurokomisarė Dalia Grybauskaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius