Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Neringa Venckienė turi turto už 290 tūkst. Lt, Valdas Vasiliauskas – milijonierius

„Drąsos kelio“ įkvėpėja, į Seimą kandidatuojanti buvusi teisėja Neringa Venckienė turi turto už 290 tūkst. Lt, piniginių lėšų – 125 tūkst. Lt. Tai paaiškėjo Vyriausiajai rinkimų komisijai (VRK) paviešinus kandidatų į parlamentą turto ir pajamų deklaracijas.
Neringa Venckienė ir Valdas Vasiliauskas
Neringa Venckienė ir Valdas Vasiliauskas / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

N.Venckienės VRK pateiktais duomenimis, pernai iki mokesčių ji uždirbo 85,2 tūkst. Lt ir sumokėjo daugiau kaip 12 tūkst. Lt pajamų mokesčio. Ji nurodė už 5 tūkst. Lt turinti vertybinių popierių, meno kūrinių ir juvelyrinių dirbinių.

Buvusios teisėjos interesų deklaracijos komisija kol kas neskelbia. Biografijoje N.Venckienė nurodo mokanti rusų ir anglų kalbas, ji prisistato komunikabilia, imlia naujoms žinioms, savarankiška. Jos pomėgiai – kelionės ir knygos.

Buvęs „Lietuvos žinių“ vyriausiasis redaktorius, dabar – partijos centrinio rinkimų štabo vadovas Valdas Vasiliauskas deklaravo turintis 1,085 mln. Lt piniginių lėšų ir turto už 390 tūkst. Lt.  Jis  pernai gavo beveik 270 tūkst. Lt pajamų ir sumokėjo  40,5 tūkst. Lt gyventojų pajamų mokesčio.

Seimo narys Saulius Stoma anketoje nurodė neturintis nei turto, nei piniginių lėšų. Jis deklaravo pernai uždirbęs 83,3 tūkst. Lt ir sumokėjęs 12,4 Lt pajamų mokesčio.

Praeityje garsus lenktynininkas Stasys Brundza anketoje nurodė turintis 3,4 mln. Lt piniginių lėšų, tačiau jo ir šeimos paimtos paskolos siekia 9,8 mln. Lt. Jis deklaravo turintis 6,89 mln. Lt vertės privalomo registruoti turto. Pats yra suteikęs 35 tūkst. Lt paskolą.

Drąsiaus Kedžio teta, kirpėja  Audronė Skučienė nurodė pernai gavusi beveik 30 tūkst. Lt pajamų, iš jų mokesčių nemokėta. Ji turi turto už 206 tūkst. Lt, piniginių lėšų – 10,5 tūkst. litų.

Povilas Gylys deklaravo turintis turto beveik už 300 tūkst. Lt ir 97,6 tūkst. Lt piniginių lėšų. Jis pernai gavo 124 tūkst. Lt pajamų ir sumokėjo 18,6 tūkst. Lt pajamų mokesčio.

Buvęs kunigas, formaliai „Drąsos keliui“ vadovaujantis Jonas Varkala nurodė turintis turto už 19 tūkst. Lt, o pernai gavo 15 tūkst. Lt pajamų.

Aktorius Audrius Nakas nurodė turintis turto už 4 tūkst. Lt, piniginių lėšų jis deklaravo neturintis. Pernai A.Nakas uždirbo 22,5 tūkst. Lt ir sumokėjo 2,8 tūkst. Lt mokesčių. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius