Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Agnė Bilotaitė: homoseksualių santykių propagandistas Nr. 1 – Petras Gražulis

Konservatorė Agnė Bilotaitė, dalyvaudama 15min.lt debatuose, skirtuose Seimo rinkimams, teigė, kad jos priešininkas vienmandatėje apygardoje, partijos „Tvarka ir teisingumas“ atstovas Petras Gražulis yra asmuo Nr. 1, Lietuvoje propaguojantis homoseksualius santykius.
Petras Gražulis
Petras Gražulis / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Kalbant dėl šitų santykių propagavimo, tai manau, kad Petras Gražulis yra Nr. 1 asmuo Lietuvoje, kuris propaguoja tokius santykius, kadangi jis šitą temą taip aktualizuoja, tiek ją iškelia, kad, na, aš manau, kad jam turėtų tikriausiai medalį prisegti visi homoseksualai, nes jis iš tikrųjų labai daug dirba ir stengiasi, kad ir finansavimas tarptautinis būtų nukreiptas į Lietuvą, kad ši tema būtų nuolatos eskaluojama, kad ją nuolat aptarinėtų“, – sakė A.Bilotaitė.

Ji teigė, kad jai homoseksualų temos nėra artimos. „Galiu pasakyti atvirai, aš su jomis susidūriau tiek, kiek mane ir visą visuomenę verčia domėtis Petras Gražulis. Jei ne jis, ta tema nebūtų aktualizuojama“, – sakė ji.

„Petrai, turite labai rimtai prisiimti atsakomybę, nes jūs populiarinate homoseksualumą savo elgesiu ir tokiu tos temos eskalavimu“, – pridūrė konservatorė.

Atsakydamas P.Gražulis pareiškė, kad homoseksualų eitynėms leidimą Vilniuje išdavė konservatorius meras Vilius Navickas.

„Jei jūsų meras V.Navickas nebūtų išdavęs leidimo, P.Gražulis nebūtų ėjęs ir protestavęs, ir nebūtų šokęs per tvoras“, – pareiškė „tvarkietis“.

Pasak P.Gražulio, nė viena kita partija Lietuvoje homoseksualų per įvairius fondus nefinansavo taip, kaip tai neva darė konservatoriai.

„Kas yra labiausiai gaila, tai, kad mūsų valstybė propaguoja blogį ir įstatymu gina blogį. To neturėtų būti“, – teigė jis.

Pasak P.Gražulio, homoseksualių santykių propaganda yra viena didžiausių problemų, ateinanti iš Vakarų ir ES į Lietuvą.

Paklaustas, ką pats darytų, jei jo vaikai prisipažintų esantys homoseksualūs, P.Gražulis teigė, kad jų neišsižadėtų, bet „gelbėtų nuo šios nelaimės“.

„Mano meilė dukrai ar sūnui nė kiek nesikeistų, bet aš manyčiau, kad tai yra nelaimingas vaikas ir dėčiau visas pastangas iš tos nelaimės jį ištraukti. Tai tikrai yra nelaimė, kurią reikia gydyti“, – sakė P.Gražulis.

I.Bilotaitė uždavė konkurentui ir retorinį klausimą, ar tik jis pats iš tiesų nėra homoseksualus.

„Psichologai sako, kad, jei žmogus labai sureikšmina, kalba apie tą temą, tai gal pats turi tą problemą“, – kalbėjo A.Bilotaitė.

P.Gražulis atsikirto teigdamas, kad, pagal tokią logiką, su korupcija besiskelbianti kovojanti A.Bilotaitė, pati turėtų būti korumpuota.

A.Bilotaitė priminė P.Gražuliui, kad lemiamą akimirką, kai Seime vyko balsavimas dėl šeimos sampratos įtvirtinimo Konstitucijoje, jis nepasirodė salėje.

P.Gražulis konservatorių teiktas Konstitucijos pataisas pavadino neesminėmis.

Audringų debatų pabaigoje abu priešininkai vienmantėjė Gargždų rinkimų apygardoje buvo paprašyti vienas apie kitą pasakyti bent ką nors gero.

„Ką sako visa televizija – žavi, graži. Bet tik norėčiau, kad būtų kultūringesnė ir prieš kitus kandidatus nenaudotų su savo štabu juodųjų technologijų. O taip, žavi graži pana, panelė. Faina“, – sakė P.Gražulis.

A.Bilotaitė savo ruožtu padėkojo P.Gražuliui už įgytą patirtį ir įdomią rinkimų kovą.

Linkėdama, kad po rinkimų nereiktų lieti ašarų, P.Gražuliui ji įteikė dovanų Elenos Dekaminavičienės knygelę vaikams „Gaidžio ašaros“.

P.Gražulis dovanos nepriėmė. Juokais jis pareiškė, kad „tai papirkimas“.

VIDEO: 15min.lt debatai: Agnė Bilotaitė prieš Petrą Gražulį

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius