-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rolandas Paksas norėtų penkių mandatų

Partijos „Tvarka ir teisingumas“ lyderis Rolandas Paksas sako, kad antrajame Seimo rinkimų rate jo partija tikisi laimėti penkis mandatus.
Rolandas Paksas
Rolandas Paksas / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

„Labai norėčiau penkių, o kiek gausime, tiek bus gerai“, – žurnalistams sekmadienį sakė savo balsą rinkimuose atidavęs R.Paksas.

Daugiamandatėje apygardoje „tvarkiečiai“ liko šešti ir užsitikrino šešis mandatus.

R.Pakso nuomone, dėl aktyvios konservatorių rinkimų kampanijos rezultatai po antrojo rinkimų rato gali pasisukti jų naudai.

Kalbėdamas apie galimas koalicijas, „tvarkiečių“ lyderis pabrėžė, kad jo partija su socialdemokratais ir Darbo partija yra pasirašę išankstinį susitarimą, tačiau pridūrė negalįs visiškai atmesti ir kitų variantų.

„Mes turime pasirašę išankstinį dokumentą, išankstinį susitarimą. Jeigu vienas iš trijų partnerių dėl kažkurių priežasčių norėtų pradėti šnekėtis, kalbėtis, derėtis su kita politine jėga, jis informuoja politinius partnerius, ir, duok Dieve jam sveikatos. Kol kas ne, kaip bus gyvenime, niekuomet negali vienareikšmiai sakyti ne“, – svarstė R.Paksas.

„Konservatoriams reikėtų pagalvoti apie savo klaidas, kurias padarė per ketverius metus – gerai pagalvoti, priimti kažkokius sprendimus, galbūt tada“, – teigė jis.

Sekmadienį per Seimo rinkimų antrąjį ratą balsavimas vyksta 67 vienmandatėse apygardose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius