Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rolandas Paksas tikisi po rinkimų pratęsti derybas dėl koalicijos su Darbo partija ir socialdemokratais

Partijos „Tvarka ir teisingumas“ vadovas Rolandas Paksas sako, kad jo vadovaujama partija po Seimo rinkimų tikisi pratęsti derybas dėl valdančiosios koalicijos formavimo su Socialdemokratų ir Darbo partijomis.
Rolandas Paksas atidavė savo balsą
Rolandas Paksas atidavė savo balsą / BFL/Tomo Lukšio nuotr.

Europos Parlamente dirbančio politiko teigimu, premjerą turėtų siūlyti daugiausia mandatų iškovojusi partija.

„Pradėjome šnekėti su Darbo partija ir socialdemokratais. Kol kas branduolys yra išlikęs ir, manau, jeigu šiandien tie balsai, kuriuos mes planuojame gauti, žmonių valia bus tokie, prasidės rimtesnės šnekos dėl koalicijos sudarymo“, – atidavęs savo balsą sekmadienį vykstančiuose Seimo rinkimuose žurnalistams sakė R.Paksas.

„Kas bus premjeras – kas iš šitos trijulės surinks daugiausia balsų. Natūralus dalykas: kas gaus daugiausia mandatų, daugiausia žmonės pasitikės ta partija, natūraliai turėtų pretenduoti į premjero postą“, – kalbėjo jis.

Paklaustas, ar Lietuvai reikia atominės elektrinės, R.Paksas atsakė teigiamai, tačiau pabrėžė, kad jėgainė turi būti saugi.

„Atominės Lietuvai reikia, bet tikrai ne tokios, reikia saugios, trečios kartos modernaus reaktoriaus, gal netgi dviejų reaktorių, bet tikrai ne tokios, kuri būtų kaip girnapusė ir Lietuvos ekonomikai, ir mums visiems“, – dėstė „tvarkiečių“ lyderis.

Sekmadienį Lietuvoje vyksta eiliniai Seimo rinkimai ir patariamasis referendumas dėl naujos atominės elektrinės. Balsavimo apylinkės užsidarys 20 valandą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius