Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rinkimus į Seimą toliau lydi įtariamai: Alytaus policija gavo tris pranešimus apie pažeidimus, Šilutėje pradėtas ikiteisminis tyrimas

Rinkimus į Seimą toliau lydį įtarimų ir nesusipratimų šleifas. Alytaus policija praneša ketvirtadienį gavusi tris pranešimus apie galimus pažeidimus. Tuo tarpu Šilutėje dėl pažeidimų per rinkimus pradėtas ikiteisminis tyrimas. Iš viso ketvirtadienį gauti 25 pranešimai apie galimus pažeidimus.
Rinkimai 2012: Garliavoje balsavo Neringa Venckienė ir Kedžių šeima
Rinkimai į Seimą / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Kaip informuoja Alytaus policija, ketvirtadienį gautas pranešimas, kad išankstinių rinkimų balsavimo vietose (tikslios vietos ir laiko pranešėjai nenurodė) pastebėti rinkėjai, kurie tarpusavyje kalbėjo, jog už atlygį sutarta balsuoti už atitinkamą kandidatą į Seimą.

Įvairų atlygį siūlė nenustatytas asmuo.

Tą pačią dieną Alytaus miesto savivaldybėje, rinkiminėje apylinkėje, moteris atėjo su pažymėtu balsavimo biuleteniu.

Įvykio aplinkybės tikslinamos.

Taip pat ketvirtadienį Alytaus policijoje gautas pranešimas, kad neprisistatęs asmuo bendraudamas su iš matymo pažįstamu vyriškiu sužinojo, jog parduotuvėje „Iki“ (Alytus, Naujoji g. 2C), nenustatytas vyras žmonėms siūlė 30 litų atlygį, jei bus balsuojama už nurodytą kandidatą į Seimą.

Policijos departamentas informuoja, kad ketvirtadienį policija gavo 25 pranešimus apie galimus rinkimų pažeidimus. Šilutės r. policijos komisariate buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl trukdymo pasinaudoti rinkimų teise.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius