-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Seimo narys Petras Gražulis pradėjo bado akciją, reikalaudamas nutraukti konservatorių ir teisėsaugos pareigūnų vykdomą šmeižto kampaniją prieš jį

Spalio 14 dieną, pasibaigus Seimo rinkimų pirmajam turui ir vienmandatėje rinkimų apygardoje į antrąjį turą išėjus Petrui Gražuliui ir Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų partijos kandidatei Agnei Bilotaitei, jau spalio 15 dieną pradėtos dalinti skrajutės, kurių turinys, anot Seimo nario, žemina jo garbę ir orumą bei kuriomis siekiama apšmeižti ir pažeminti jį, kad nelaimėtų rinkimų antrajame ture.
Petras Gražulis
Petras Gražulis / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Kaip P.Gražulis rašo spaudai išplatintame pranešime, po kelių dienų buvo sukurptas šmeižikiškas anoniminis klipas, kuris buvo ištransliuotas per žiniasklaidos priemones tuo pačiu tikslu, siekiant jį sukompromituoti, kad nelaimėtų rinkimų Gargždų vienmandatėje rinkimų apygardoje.

„Dėl šių šmeižikiškų faktų išsiaiškinimo kreipiausi į Klaipėdos apygardos prokuratūrą, Klaipėdos rajono policijos komisariato viršininką Edmundą Zbarauską bei generalinį komisarą Saulių Skvernelį, bet ikiteisminiai tyrimai nebuvo pradėti, nes teisėsaugos institucijos į mano pareiškimus nereaguoja, o kai kreipiasi A. Bilotaitės padėjėja, kad aš neva papirkinėju rinkėjus, dalindamas alaus „bambalius“ ir laikraščius, tyrimas prieš mane iš karto pradedamas“, – pranešime rašė Seimo narys..

Pasipiktinęs, kad teisingumo negali pasiekti teisinėmis priemonėmis, Petras Gražulis nusprendė paskelbti bado akciją nuo šiandien, t.y. spalio 23 d..

Politikas reikalauja atsakymų į šiuos klausimus:

1. kodėl atsakingos institucijos nereaguoja į jo pareiškimus policijai, prokuratūrai ir nepradėjo ikiteisminių tyrimų, kad užkirstų kelią prieš jį pradėtai įžūliai šmeižto kampanijai;

2. politikas prašo išsiaiškinti, kas iš teisėsaugos pareigūnų prisidėjo prie šmeižto kampanijos, reaguodami tik į vėlesnį Seimo narės Agnės Bilotaitės padėjėjos pareiškimą;

3. kas užsakė, spausdino ir platino anonimines, šmeižikiškas prieš jį nukreiptas skrajutes;

4. kas užsakė, sukūrė ir išplatino žiniasklaidai prieš jį nukreiptus šmeižikiškus klipus;

5. kada bus pradėtas ikiteisminis tyrimas prieš Seimo narę Agnę Bilotaitę ir jos bendrininkus dėl šmeižto kampanijos ir juodųjų technologijų naudojimo prieš jį rinkimų metu.

„Bado akciją tęsiu tol, kol negausiu aiškių atsakymų į visus klausimus ir tyrimo metu nebus nustatyti šmeižto kampanijos užsakovai ir vykdytojai“, – tikina Petras Gražulis.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius