-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Apelsininiai blynai

Jums reikės:
Gelsvi, gražiai apskrudę blyneliai gali tapti puikiu pusryčių patiekalu.
Gelsvi, gražiai apskrudę blyneliai gali tapti puikiu pusryčių patiekalu. / Ragauk.lt nuotr.
Temos: 2 Blynai Apelsinai

– 600 g kvietinių miltų;

– 6 kiaušiniai;

– 3 apelsinai;

– 1,5 stikl. „Šeimininkės“ pieno;

– 1,5 arbat. šaukšt. cukraus;

– druskos

Gaminimas:

Išplakite kiaušinius, druską ir cukrų. Apelsinus nulupkite ir sutrinkite elektriniu maišytuvu. Į kiaušinių masę supilkite sutrintus apelsinus, pieną ir gerai išmaišykite. Po truputį suberkite miltus. Turi gautis apytirštė masė.

Kepkite įkaitintoje keptuvėje, kol blyneliai gražiai pagels. Skanaus!

Receptą atsiuntė Vilma.

Ragauk.lt

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius