Dabar populiaru
Pažymėkite klaidą tekste, pele prispaudę kairijį pelės klavišą

Arbūzų ir fetos salotos

Salotas su arbūzais prieš patiekdami gerai atšaldykite.
123rf com. nuotr. / Salotas su arbūzais prieš patiekdami gerai atšaldykite.
Šaltinis: 15min
0
A A

Saldus, prinokęs arbūzas – kaitrios vasaros sodo gėrybė, kuria puiku mėgautis be jokių priedų. Tačiau jei nutarėte pasigaminti šį bei tą išradingesnio, verta išbandyti derinį – saldus arbūzas ir sūrstelėjęs fetos sūris. Maloniai nustebsite ir pamėgsite!

Jums reikės (4-5 porcijoms):

– 1 kg gerai prinokusio, bet tvirto arbūzo;

– 150-200 g. fetos sūrio;

– balzaminio acto;

– šviežios mėtos lapelių;

– jei mėgstate – raudonojo svogūno

Gaminimas:

1. Supjaustykite arbūzą stambiais kubeliais (pasistenkite pašalinti visas sėklas), sutrupinkite fetos sūrį;

2. Jei mėgstate raudonuosius svogūnus – supjaustykite vieną nedidelę svogūno galvutę plonais pusžiedžiais. Suplėšykite mėtų lapelius;

3. Dideliame dubenyje gerai išmaišykite visas sudedamąsias dalis, pašlakstykite trupučiu balzaminio acto;

4. 15-20 min. salotas palaikykite šaldytuve. Ištraukę iškart patiekite.

Skanaus! 

Komentarai
Temos Salotos
Pažymėkite klaidą tekste, pele prispaudę kairijį pelės klavišą
Pranešti klaidą

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Parašykite atsiliepimą apie 15min