Dabar populiaru
Pažymėkite klaidą tekste, pele prispaudę kairijį pelės klavišą

Cukinijų ir varškės blyneliai

Kepdami cukinijų blynelius nepadauginkite miltų, masėje turi dominuoti daržovės.
123rf.com nuotr. / Kepdami cukinijų blynelius nepadauginkite miltų, masėje turi dominuoti daržovės.
Šaltinis: 15min
0
Skaitysiu vėliau
A A

Jums reikės:

1 cukinijos (400–500 g svorio);
2 kiaušinių;
120–150 g „Šeimininės“ varškės;
6–7 šauštų miltų;
1 nedidelio poro;
2 skiltelių česnako;
1 arbat. šaukšt. druskos

Gaminimas:

1. Cukiniją nulupkite, išimkite sėklas ir sutarkuokite „burokine“ tarka. Poro šviesiąją dalį supjaustykite plonais pusžiedžiais, susmulkinkite česnako skilteles. Varškę kruopščiai pertrinkite sieteliu.

2. Dideliame dubenyje sumaišykite cukiniją, porą, česnaką, varškę, supilkite šiek tiek paplaktus kiaušiniu ir miltus bei druską. Viską labai gerai išmaišykite.

3. Įkaitinkite keptuvę, įpilkite aliejaus ir kepkite blynelius iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus.

4. Patiekite karštus, su grietinės ar sviesto–grietinės padažu.

Komentarai
Temos Receptai
Pažymėkite klaidą tekste, pele prispaudę kairijį pelės klavišą
Pranešti klaidą

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Daugiau straipsnių nėra
Rodyti senesnius straipsnius
Parašykite atsiliepimą apie 15min