Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su pomidoriukais ir ožkos sūriu

Gaminant šį užkandį naudojama šaldyta sluoksniuota tešla labai pagreitina procesą – vienas, du, trys ir didelėje lėkštėje rikiuosis mažyčiai pyragėliai.
Šiems nesaldiems vieno kąsnio pyragėliams labiausiai tiks vynuoginiai pomidorai.
Šiems nesaldiems vieno kąsnio pyragėliams labiausiai tiks vynuoginiai pomidorai. / 123rf.com nuotr.
Temos: 2 Pomidorai Receptai

Jums reikės:

  • Šaldytos sluoksniuotos tešlos;
  • 200–300 g vynuoginių pomidoriukų;
  • 100 g minkšto ožkos sūrio;
  • Itališkų žolelių prieskonių mišinio;
  • druskos.

Gaminimas:

Maždaug 30 min. palaikykite tešlą kambario temperatūroje ir kai ji atšils, tačiau dar išlaikys standumą, naudodami mažytę stiklinaitę ar panašų ovalų indą išspaudykite mažus apskritimus.

Dėkite skrituliukus į skardą, į kurią paklota sviestinio popieriaus. Ant kiekvieno skritulėlio uždėkite po gabaliuką sūrio ir po puselę pomidoriuko.

Pabarstykite pyragėlius prieskoniais, druska ir dėkite į iki 170–180 laipsnių įkaitintą orkaitę.

Kepkite kol tešla pakils, o pomidoriukai bus gražiai apkepę. Tai užtruks 15–20 min.

Pastaba: jei nemėgstate ožkos sūrio, jį galite pakeisti plonyčiais saliamio dešros gabalėliais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius