-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aviečių ir šokolado pyragas

Jums reikės:
Šį nekeptą pyragą reikės palaikyti šaldytuve.
Šį nekeptą pyragą reikės palaikyti šaldytuve. / Recepto autorės nuotr.

150 g juodojo šokolado;
70 g saulėgrąžų;
50 g avižinių dribsnių;
1 valg. šaukšt. želatinos;
120 ml vandens;
aviečių;
gervuogių

Gaminimas:

Ištirpinkite šokoladą, sumaišykite jį su dribsniais ir saulėgrąžų sėklomis. Tiesa, dribsnius verta užpilti verdančiu vandeniu ir palaikyti per naktį termose.

Indą tortui išklokite maistine plėvele ir ant jos sudėkite šokolado ir dribsnių mišinį. Palikite šaldytuve 1 val. Uogas nuplaukite ir dėkite ant jau sustingusio pyrago pagrindo (pyrago viršų dar galite užpilti želė sluoksniu). Pyragą palaikykite šaldytuve dar 1 val.

Skanaus!

Patiekalo receptą atsiuntė: Gintarė

Gaspadine.lt

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius