Dabar populiaru
Pažymėkite klaidą tekste, pele prispaudę kairijį pelės klavišą

Jogurto ir obuolių desertas su trupiniais

Šiam desertui galite naudoti ir nesaldintą jogurtą – jo skonis atsvers obuolių ir trupinių saldumą.
123rf.com nuotr. / Šiam desertui galite naudoti ir nesaldintą jogurtą – jo skonis atsvers obuolių ir trupinių saldumą.
Šaltinis: 15min
0
Skaitysiu vėliau
A A

Lengvas jogurtas ir su prieskoniais troškinti obuoliai suteikia šiam desertui tobulos harmonijos, o keli žiupsniai saldžių trupinių – pikantiško netikėtumo.

Jums reikės (4 porcijoms):

500 ml „Šeimininkės“ jogurto;
3–4 obuolių;
2 valg. šaukšt. cukraus
cinamono;
maltų gvazdikėlių;
malto kardamono;
kelių trapių sausainių

Gaminimas:

Sausainius sutarkuokite burokine tarka ir kiek pakepinkite trupinius ant sausos keptuvės, užberkite žiupsnelį cinamono.

Obuolius nulupkite ir supjaustykite mažyčiais gabalėliais. Dėkite juos į nedidelį storadugnį puodą, suberkite cukrų, pabarstykite cinamonu, gvazdikėliais, kardamonu, jei reikia įpilkite porą šaukštų vandens ir troškinkite, kol cukrus ištirps, o obuoliai suminkštės. Atvėsinkite šį troškinį.

Plačiose stiklinėse ar indeliuose ledams sluoksniuokite trupinius, jogurtą ir troškintus obuolius. Padėkite šį desertą valandai į šaldytuvą, o tada patiekite.

Komentarai
Pažymėkite klaidą tekste, pele prispaudę kairijį pelės klavišą
Pranešti klaidą

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Daugiau straipsnių nėra
Rodyti senesnius straipsnius
Sužinokite daugiau
Parašykite atsiliepimą apie 15min