Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jogurto ir obuolių desertas su trupiniais

Lengvas jogurtas ir su prieskoniais troškinti obuoliai suteikia šiam desertui tobulos harmonijos, o keli žiupsniai saldžių trupinių – pikantiško netikėtumo.
Šiam desertui galite naudoti ir nesaldintą jogurtą – jo skonis atsvers obuolių ir trupinių saldumą.
Šiam desertui galite naudoti ir nesaldintą jogurtą – jo skonis atsvers obuolių ir trupinių saldumą. / 123rf.com nuotr.
Temos: 2 Desertai Receptai

Jums reikės (4 porcijoms):

500 ml „Šeimininkės“ jogurto;
3–4 obuolių;
2 valg. šaukšt. cukraus
cinamono;
maltų gvazdikėlių;
malto kardamono;
kelių trapių sausainių

Gaminimas:

Sausainius sutarkuokite burokine tarka ir kiek pakepinkite trupinius ant sausos keptuvės, užberkite žiupsnelį cinamono.

Obuolius nulupkite ir supjaustykite mažyčiais gabalėliais. Dėkite juos į nedidelį storadugnį puodą, suberkite cukrų, pabarstykite cinamonu, gvazdikėliais, kardamonu, jei reikia įpilkite porą šaukštų vandens ir troškinkite, kol cukrus ištirps, o obuoliai suminkštės. Atvėsinkite šį troškinį.

Plačiose stiklinėse ar indeliuose ledams sluoksniuokite trupinius, jogurtą ir troškintus obuolius. Padėkite šį desertą valandai į šaldytuvą, o tada patiekite.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius