-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kuriama 2012 metų receptų skrynia „Pamėgta ir tikra“ kartu!

Sėkmingai kuriama „Pamėgta ir tikra“ receptų skrynia, į kurią bus sudėti 2012 metų Lietuvos šeimininkių receptai! Pirmasis skrynios skyrius jau baigtas. Į jį bus sudėti išvykos sumuštinių receptai, kurie ypač aktualūs vasarą, kai puikus oras kvieste kviečia į lauką – prie ežero, į sodybą, į pajūrį.
Maistas
Maistas / Gamintojo nuotr.

Lietuvos šeimininkių fantazija, pasirodo, tikrai beribė – elementarūs sumuštiniai gali virsti ir spalvingomis boružėmis, ir priminti linksmas šypsenėles, ir būti tokio ilgio, kad vieno užtektų visai draugų kompanijai. Populiarausi sumuštiniai su dešra, su kumpiu. Tačiau jų nebūtų galima pavadinti banaliais: įvairios užtepėlės, žalumynai, kiti priedai paverčia juos ne tik skaniu, bet ir originaliu užkandžiu.

Kaip įrodo atsiųsti receptai, sumuštiniai gali pakeisti ir pagrindinį patiekalą, ir desertą – jei jie bus su dabar miškuose nokstančiomis mėlynėmis ar su obuoliais.

Ir dar kas labai svarbu – visi atsiųsti receptai atitinka receptų skrynios idėją – jiems pagaminti nereikia daug laiko ir pastangų, todėl šeimininkėms ir šeimininkams (konkurse dalyvauja ir vyrai) lieka laiko užsiimti ir maloniais dalykais: keliauti, daugiau bendrauti su šeima ir pan.

Šio konkurso nugalėtojos: I vieta – Orinta Jurgaitienė, II vieta –  Kristina Bacevičiūtė, III – Samanta Matuškaitė – jų pasiūlyti receptai sulaukė didžiausio socialinio tinklo „Facebook“ lankytojų palaikymo.

O konkursas tęsiasi toliau. Geriausio recepto autoriui (-ei) ir jo (jos) šeimai projekto iniciatorius – „Mažeikių mėsinė“ dovanos pažintinę kulinarinę kelionę po Žemaitiją. O kas mėnesį išrinktų trijų geriausių receptų autoriams – puikias prijuostes bei pamėgtų ir tikrų „Mažeikių mėsinės“ gaminių rinkinius. Tikimės, kad šių produktų bus ir Jūsų receptų sudėtyje. Pasidalykite jais!

Plačiau skaitykite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius