Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pasidalinkite iškylų gamtoje skanėstų receptais!

Vasara daugeliui neįsivaizduojama be puikiai leidžiamo laiko su šeimos nariais ar draugais gamtos apsuptyje. O kokia vasara be iškylų? Čia kone būtinais atributais tampa margaspalvis kilimėlis ir iškylų krepšys, kurio gėrybės pikniką paverčia nedidele švente. Kviečiame atverti iškylų krepšelius ir pasidalinti savo tradicinių skanėstų, kuriais mėgaujatės vasaros metu iškylaudami, receptais.
Maistas
Maistas / Konkurso organizatorių nuotr.
Temos: 1 Receptai

Visi atsiųsti receptai prisidės prie iniciatyvos „Pamėgta ir tikra“ receptų skrynios kūrimo. Į ją siekiama surinkti paprastus ir nereikalaujančius daug laiko bei pastangų Lietuvos šeimininkų receptus, perduotus iš kartos į kartą  mamų, senelių su mintimi, jog jais bus pasidalinta su ateinančiomis kartomis – vaikais, anūkais. 

Jau įvyko pirmasis konkurso etapas, kuriame buvo dalinamasi originaliais išvykos sumuštinių receptais. Išradingiausios ir daugiausiai įvertinimų sulaukusios jų autorės jau džiaugiasi puikiais „Mažeikių mėsinės“ prizais.

Dabar kviečiame prisijungti ir visiems kartu sukurti „Pamėgta ir tikra“ receptų skrynios  dalį „Piknikas gamtoje“. Trijų geriausių receptų autorių ir vėl laukia naudingi prizai – puikios prijuostės bei pamėgtų ir tikrų „Mažeikių mėsinės“ gaminių rinkiniai, kurie papildys ir jūsų iškylos krepšelį keliaujant į gamtą.

Primename, jog geriausio „Pamėgta ir tikra“ skrynios recepto autoriui ir jo  šeimai projekto iniciatorius – „Mažeikių mėsinė“ dovanos pažintinę kulinarinę kelionę po Žemaitiją, kuri padės atrasti mūsų protėvių kulinarinį paveldą ir galbūt įkvėps asmeniniams ieškojimams savo virtuvėje.

Receptus siųskite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius