Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Pomidorų užkandėlė su blyneliais

Blyneliams: 200 g virtų bulvių, 80 g fetos, kiaušinis, šaukštas miltų, pagal skonį druskos, citrinų sulčių, smulkintų krapų. 6 džiovinti pomidorai, 2 saujos šviežių špinatų lapelių, 100 g grietinės, skiltelė česnako, 2 šaukštai fetos, avokadas, pagal skonį druskos, pipirų, pusė stiklinės sauso baltojo vyno, pagal skonį Provanso žolelių mišinio.
Pomidorų užkandėlė su blyneliais
Pomidorų užkandėlė su blyneliais / Fotolia nuotr.

Elektriniu plakikliu gerai išmaišykite visus blyneliams skirtus produktus, apie valandą masę palaikykite šaldytuve, tada šaukštu suformuokite blynelius, iškepkite juos kraštuose riebaluose ir atvėsinkite.

Špinatus nuplaukite, stambiai suplėšykite.
Pomidorus pamerkite į vyną, pagardintą Provanso žolelių mišiniu. Po 2 val. išgriebkite ir nusausinkite.

Du šaukštus fetos sumaišykite su grietine ir česnako skiltele.
Blynelius sluoksniuokite su špinatų lapeliais ir saulėje džiovintais pomidorais, tiekite su fetos ir grietinės padažu bei avokado kubeliais.

2 asmenims. Pagaminsite per 40 min. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas