Dabar populiaru
Publikuota: 2012 birželio 18d. 14:46

Editos morkų krepšeliai su vyšniomis

Morkų krepšeliai su vyšniomis
Editos nuotr. / Morkų krepšeliai su vyšniomis

Jums reikės:

50 ml sviesto sezamo aliejaus;
100 ml pasukų;
1 puodelis rudojo cukraus;
2 valg. šaukštas džiovintų vyšnių;
3 valg. šaukštai migdolų riešutų;
2 valg. šaukštas lazdyno riešutų;
500 g morkų;
1 sauja vyšnių arba tešnių;
1 žiupsnelis cinamono;
15 vnt vaflinių krepšelių.

Gaminimo eiga:

Morkas nuskuskite ir sutarkuokite, apkepkite keptuvėje su sezamų aliejumi nuolat pamaišydami apie 10 min. Tada supilkite pasukas, suberkite cukrų, smulkintus migdolus, lazdyno riešutus, džiovintas vyšnias ir cinamoną. Gautą mišinį kepkite apie gerą pusvalandį kol visiškai išgaruos pasukos. Tuomet belieka palaukti kol masė atvės ir sudėti ją į vaflinius krepšelius bei dekoruoti vyšnia arba trešne.

Skanaus!
 

Temos: 2 Desertai Receptai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą

Vardai

Ypatingos

Kviečiame anties

Video

08:29
03:24
00:51

Esports namai

Maistas

Parašykite atsiliepimą apie 15min