-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Dainininkė Neringa Šiaudikytė su mylimuoju ruošiasi ekstremaliam iššūkiui – lenktynėms „Snow Kayak 2014“

Atsargioji ir ekstremalas – taip save ir mylimąjį, šokėją Tomą Urošką apibūdina dainininkė Neringa Šiaudikytė. Pora užsiregistravo savaitgalį dalyvauti azartiškose lenktynėse „Snow Kayak 2014“. Jų dalyviai, sėdėdami vienvietėse baidarėse, leisis nuo Druskininkų „Snow Arenos“ kalno ir finišuos pliūkštelėdami į metro gylio vandens baseiną.
Neringa Šiaudikytė su draugu ruošiasi „Snow Kayak 2014“ varžyboms
Neringa Šiaudikytė su draugu ruošiasi „Snow Kayak 2014“ varžyboms / Snow arenos nuotr.
Temos: 1 Neringa

„Ekstremalus sportas man nėra prie širdies ir kai tik galiu, visada stengiuosi jo vengti, tačiau šios varžybos manęs negąsdina. Nemanau, kad leistis su baidare nuo kalno yra labai pavojinga. Galvoju, kad turėtų būti visai smagu“, – šypsosi N.Šiaudikytė.

Mergina prisipažįsta, kad labiausiai bijo aukščio. Ji nėra ir slidinėjimo mėgėja, tačiau, vaikystėje neįsivaizduodavo žiemos be nusileidimo nuo kalno su rogutėmis.

Snow arenos iliustr./Varžybose „Snow Kayak 2014“ bus nauja kliūtis
Snow arenos iliustr./Varžybose „Snow Kayak 2014“ bus nauja kliūtis

„Šiemet taip ir nepajutau tikros žiemos, todėl šios varžybos man bus kaip sezono uždarymas. Galėsiu užsidėti pliusiuką, kad nusileidau nuo kalno. Tiesa, šį kartą ne su rogutėmis, o su baidare“, – juokiasi dainininkė.

N.Šiaudikytė ne kartą yra dalyvavusi turistiniuose žygiuose, todėl baidarėje jaučiasi gerai. Ilgiausia jos kelionė vandeniu truko net 14 dienų, todėl mergina žino, ir kaip irkluoti, ir kaip laikyti pusiausvyrą. Labiausiai dainininkę neramina, kad finišuoti reikės neriant į vandens baseiną, tačiau tikisi, kad pavyks išlikti sausai.

„Nesu labai rizikuojantis žmogus, nes žinau, kad jeigu susižeisiu ar gausiu traumą, negalėsiu eiti į sceną. Joje patiriu didžiausią adrenalino kiekį, kokį tik galima, gal todėl ir nesu labai didelė ekstremalių iššūkių gerbėja“, – prisipažįsta ji.

Kartu su mylimąja į varžybas Druskininkuose važiuos ir jos širdies draugas.

Snow arenos nuotr./Neringa Šiaudikytė su draugu ruošiasi „Snow Kayak 2014“ varžyboms
Snow arenos nuotr./Neringa Šiaudikytė su draugu ruošiasi „Snow Kayak 2014“ varžyboms

N.Šiaudikytė pasakoja, kad jis – visiška jos priešingybė, todėl niekada nepraleidžia progos išbandyti kažką naujo ir pasivaržyti.

„Tomas yra sportininkas, jis labai azartiškas, mėgsta slidinėjimą, svajoja apie šuolį su parašiutu. Net neabejoju, kad pamatęs kalną jis nenustygs vietoje. Aš dalyvausiu dėl pramogos, o jis, manau, rimtai varžysis“, – sako N.Šiaudikytė.

Dalyviai nuo Druskininkų „Snow Arenos“ kalno leisis grupėmis po keturis. Pirmieji kirtę finišo liniją rungsis tol, kol liks tik vienas. Merginos ir vaikinai varžysis atskirai. Varžybų nugalėtojų laukia kelionių organizatoriaus „Go Planet Travel“ įsteigta dovana – 7 dienų kelionė į saulėtąją Turkiją su paslauga „viskas įskaičiuota“.

Organizatoriai jau pradėjo formuoti trasą, įrenginėti baseiną, pirtį, vandens kubilą. Atvykti į Druskininkus ir palaikyti savo šeimos narių ar draugų kviečiamos ir palaikymo komandos. Žiūrovams renginys – nemokamas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius