Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Liepkalnis vėl laukia slidininkų – dvi trasas atidarė antradienį

Paspaudęs šaltukas vėl gaivina Liepkalnio slidinėjimo trasas. Savo „Facebook“ paskyroje Liepkalnis skelbia, kad jau antradienį 18 val. vėl pradeda darbą. Tiesa, kol kas dirbs tik dvi trasos ir du keltuvai. O kai kurie slidinėjimo entuziastai netruko pasipiktinti – kodėl kainos bus kaip savaitgalį, nors artimiausios pora dienų – darbo.
Liepkalnio slidinėjimo trasoje
Liepkalnio slidinėjimo trasoje / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Nuo gruodžio 29-osios vakaro gyvenimas vėl virs ant Liepkalnio. Slidinėjimo entuziastams paskelbta, kad nuo šio vakaro veiks dvi trasos (2 ir 3 trasos) bei du keltuvai (1 ir 2 keltuvai). Kitos trasos jau ruošiamos taip pat.

Apie tai, kad sniego patrankos jau dirba visu pajėgumu, Liepkalnio slidinėjimo trasos skelbė pirmadienį, tad slidinėjimo entuziastai informaciją sekė itin atidžiai. 

Liepkalnio trasa sezoną šiemet pradėjo pirmoji Baltijos šalyse.

Ir kai kurie liko nusivylę, kadangi po skelbimu apie Liepkalnio slidinėjimo trasų darbo laiką šventiniu laikotarpiu nuo gruodžio 29 d. (antradienio) iki sausio 3-iosios (sekmadienio) įrašyta, jog galios savaitgalio kainininkas.

Liepkalnio trasa sezoną šiemet pradėjo pirmoji Baltijos šalyse.

Komentaruose socialiniame tinkle pasipylė priekaištai, kodėl slidinėjimo trasų šeimininkai patys nustatinėja šventinį laikotarpį, nors tiek gruodžio 29-oji, tiek gruodžio 30 ir 31 dienos yra darbo.

„Esu pasipiktinęs, nes matau norą greitai pasipinigauti“, – savo nuomonę 15min išsakė Haroldas.

15min skaitytojo Haroldo nuotr./Liepkalnio slidinėjimo trasų skelbimas „Facebook“
15min skaitytojo Haroldo nuotr./Liepkalnio slidinėjimo trasų skelbimas „Facebook“

Kainos darbo dienomis ir savaitgaliais skiriasi vienu euru, tarkim, suaugusiems darbo dieną viena valanda slidinėjimo kainuoja 9 eurus, o savaitgaliais ir švenčių dienomis – 10 eurų.

Šiomis dienomis slidinėti ant Liepkalnio galima bus nuo 9 val. iki 23 val. Išimtis tik Naujųjų metų išvakarės, kai darbą slidinėjimo trasos baigs valandą anksčiau (22 val.), o sausio 1-ąją – pradės dviem valandomis vėliau (11 val.).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius