Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naudingi patarimai, kaip pačiam susiorganizuoti nebrangią slidinėjimo kelionę

Slidinėjimo kelionė ir jos biudžetas susideda iš kelių etapų. Pasiruošimas, kelionė, apgyvendinimas ir slidinėjimas. Į šiuos etapus įeina visi mūsų slidinėjimo kelionės kaštai (maistas, degalai, apgyvendinimas, ski pasai bei papildomos išlaidos).
Šeima ant slidžių
Šeima ant slidžių

Rašykite „Slidininkų blog'ui“, laimėkite nemokamą slidinėjimo sesiją Druskininkuose su įrangos nuoma.

Be abejo, pigiausia kelionė slidinėti bus autobusu arba savo transportu.

Imkime kiekvieną iš etapų atskirai ir žiūrėkim kur galim sutaupyt.

1. Papildomos išlaidos prieš kelionę. Dar prieš pirkdami naują striukę ar akinius gerai pagalvokit, ar seni tikrai blogi. Ne todėl, kad rekomenduoju daiktą naikinti iki paskutiniųjų, bet todėl, kad visos išlaidos dar laukia priešakyje. Pirkite tik reikalingiausius daiktus. Išlaidas maistui pasiskaičiuokite į priekį suplanavę maitinimą kiekvienai dienai. Maisto kaštus pasidalinkit tarp kompanijos.

Užduokit sau klausimą, ar važiuojat į slidinėjimo kurortą ir jūsų tikslas yra maksimaliai gerai ir nebrangiai paslidinėt, ar važiuojat patogiai „pabūt“ kalnuose?

2. Jei važiuojate ne autobusu, kitas ekonomiškiausias variantas – autobusiukas. Jei iš kompanijos niekas neturi nuosavo, geriausias variantas yra nuomotis prailgintą Mercedez Benz Vito ar Renault Traffic. Nesunkiai tilpsite aštuoniese su visa slidinėjimo įranga bei maistu savaitei.

3. Apgyvendinimas sudaro nemažą kelionės biudžeto dalį. Užduokit sau klausimą, ar važiuojat į slidinėjimo kurortą ir jūsų tikslas yra maksimaliai gerai ir nebrangiai paslidinėt, ar važiuojat patogiai „pabūt“ kalnuose? Jei atsakymas bus pirmas, tada drąsiai rinkitės ne viešbutį, o apartamentus, kurie būna keliskart pigesni už viešbutį su pirtimis, baseinu ir kitais patogumais. Standartiškai apartamentai turi ir virtuvėles su visa reikiama įranga, kur be vargo galite gamintis maistą. Apartamentai negali pasigirti didelėmis erdvėmis, bet savo funkciją atlieka puikiai.

Daugiau gerų patarimų rasite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius