-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

10 dovanų idėjų vyrams

Išrinkti dovaną vyrams – tikras galvos skausmas. Vyrams lengviau – juk mes, moterys, nuolat subtiliomis užuominomis bei atvirais pareiškimais parodome savo pageidavimus ir svajones. O jie? Paklausti, ko nori dovanų, jie tik šmaikščiai atsako: „Tu – man geriausia dovana.“
Automobilio vidaus ir išorės valymo paslauga
Automobilio vidaus ir išorės valymo paslauga / LaisvalaikioDovanos.lt nuotr.
Temos: 1 Dovana

Dovanų ekspertai „LaisvalaikioDovanos.lt“ atskleidžia geriausių dovanų vyrams dešimtuką. Tau belieka tik nuspręsti, kokią savo mylimojo svajonę nori išpildyti greičiausiai.

Šaudymas iš kovinių ginklų

Mylimasis nepraleidžia nei vienos „Majamio policijos“ serijos? Suteik progą jam pačiam išmėginti savo akies taiklumą bei rankų tvirtumą. Tikri ginklai, tikros kulkos, tikras adrenalinas, o tavo brangusis nusipelnė bent kartą pabūti tikru herojumi!

Automobilio vidaus ir išorės valymo paslauga

Daugelis vyrų savo automobiliu rūpinasi labiau nei savimi. Juk automobilis jiems – svarbesnė įvaizdžio dalis nei laikrodis ar batai! Tad jei nori suteikti savo brangiausiajam laimės – padovanok valymo paslaugą jo automobiliui.

LaisvalaikioDovanos.lt nuotr./Pasivažinėjimas su ralio čempionu
Pasivažinėjimas su ralio čempionu

Pasivažinėjimas su ralio čempionu

Gal tavo brangusis ir puikiai manevruoja kelyje, tačiau išvysti tikro vairavimo virtuozo manevrus svajoja kiekvienas. Tad padovanok jam galimybę pasijusti ralio čempiono šturmanu bei išvysti, kaip dideliu greičiu lekiantį kelių monstrą valdo tikri profesionalai.

Skrydis oro balionu

Atsiplėšti nuo žemės, pakilti virš kasdienybės ir pamatyti miestą iš paukščio skrydžio – nepakartojamus pojūčius užtikrina skrydis oro balionu. Pažadink jame oreivio pradą! Didelė tikimybė, jog tavo mylimajam taip patiks, kad netrukus jis pats tave skraidins oro balionu neaprėpiamais debesų takais.

LaisvalaikioDovanos.lt nuotr./Skrydis oro balionu
Skrydis oro balionu

Pramoginė žvejyba

Tikriausiai tavo brangusis mano, kad savaitgalis be žvejybos – ne savaitgalis, tad jis be galo apsidžiaugs gavęs žūklės pramogą. Ši dovana garantuos ne tik gerai praleistą laiką, tačiau ir stambų laimikį. O jei po žvejybos jums tenka pyktis, kas valys žuvis, šį kartą tokių diskusijų nekils: visos pagautos žuvys yra paleidžiamos.

Pasivažinėjimas keturračiu

Greičio ir aštrių pojūčių troškimas – daugelio vyrų neatsiejama asmenybės dalis. Leisk jam išbandyti greitį ir aštrius pojūčius ne gatvėje, o keturračių trasoje! Ekstremalūs pojūčiai garantuoti!

LaisvalaikioDovanos.lt nuotr./Pasivažinėjimas keturračiu
Pasivažinėjimas keturračiu

Nardymas

Povandeninio pasaulio žavesys vilioja net ir pačius kiečiausius vyrukus. Tad jei tavo mylimasis ir neskaito „National Geographic“, jis vis tiek svajoja išvysti po vandeniu esančios floros ir faunos grožį. Tau belieka tik išpildyti jo svajonę.

Vakarienė japonų restorane

Vienus Japonija vilioja paslaptingu geišų pasauliu, kitus – svaigiu sakurų žydėjimu, o tavo mylimasis tikriausiai negali atsispirti japonų virtuvės skoniams ir kvapams. Gurmaniškiausias jo svajones išpildyk ten, kur viešpatauja sušiai!

LaisvalaikioDovanos.lt nuotr./Vakarienė japonų restorane
Vakarienė japonų restorane

SPA kompleksas JAM

Nors sakoma, kad vyrai – stiprioji lytis, o tavo brangusis nuolatos tai pabrėžia ir demonstruoja, jam taip pat retkarčiais reikia poilsio bei ramybės. Padovanok jam SPA kompleksą, po kurio mylimasis jaustųsi lyg naujai gimęs!

LaisvalaikioDovanos.lt nuotr./Bilietai į spektaklį Urvinis žmogus
Bilietai į spektaklį „Urvinis žmogus“


 
Bilietai į spektaklį „Urvinis žmogus“

Jis nesupranta, kodėl kiekvieną dieną atsidariusi spintą sušunki, jog neturi ką apsirengti? Arba kodėl tu gauni tokias dideles telefono sąskaitas... Vyrų ir moterų santykių ekspertas „Urvinis žmogus“ atsakys į visus klausimus! Padovanok jam galimybę geriau pažinti tave – tuomet dovana džiaugsitės abu!

Pavadinimas

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius