Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

8 marškinėliai, kuriuos turi turėti kiekvienas vaikinas

Vasara yra tas laikas, kai galime rodyti viską, ką turime geriausio spintoje. Ir tai galioja ne tik merginoms, bet ir vaikinams. Vaikinams pats būtiniausias vasaros atributas yra marškinėliai. Ne vieni ir ne dveji. Mes jums siūlome net aštuonis variantus, kuriuos privalo turėti kiekvienas vaikinas:
Marškinėliai su dideliu grafiniu raštu
Marškinėliai su dideliu grafiniu raštu / Wearabl.com nuotr.
Temos: 1 Marškinėliai

Su dideliu grafiniu raštu. Tokie marškinėliai yra paprasti ir neįpareigojantys. Spalvų derinių idėjų galite pasisemti iš dailininko Marcuso Rothko.

Banglentininko marškinėliai. Net jei tu ir gyveni mieste, o prie jūros nuvyksti geriausiu atveju vieną kartą per metus, tokie marškinėliai parodys, kad esi energingas ir aktyvus vaikinas.

Elle.com nuotr./Banglentininko marškinėliai
Elle.com nuotr./Banglentininko marškinėliai

Senosios mokyklos dryžiukai.  Tokių raštų marškinėliai primena jūrininkų stilių, tad prie jų drąsiai gali derinti net ir baltus džinsus. Atrodysi ryškus ir išskirtinis.

Apykaklės ir rankovių akcentai. Paprastas, bet ryškus variantas – ryškios sodrios spalvos marškinėliai su kontrastingos spalvos apsiuvimais ant rankovių ir apykaklės.

Nyfith.com nuotr./Apykaklės ir rankovių akcentai
Nyfith.com nuotr./Apykaklės ir rankovių akcentai

Dizainerio marškinėliai darbui. Šiems marškinėliams nepagailėkite pinigų – jie turėtų būti geros kokybės medžiagos, tam, kad jais galėtume vilkėti visą dieną biure. Kad ir po švarku. Puikiai tiks neutrali pilka spalva.

V formos marškinėliai. Gero kirpimo V formos marškinėlių apykaklė yra gerokai žemiau nei Adomo obuolys, bet neatidengiantis perdaug krutinės srities.

Lelong.com nuotr./V formos marškinėliai
Lelong.com nuotr./V formos marškinėliai

Vintage/Rock‘n‘Roll stiliaus marškinėliai. Bet koks linksmas paveiksliukas ant marškinėlių – nuo tavo mėgstamiausios grupės pavadinimo ar simbolio iki...

Su kišenėle. Kišenės spalva gali skirtis nuo marškinėlių spalvos (bet tuomet turėsite užduotį prie kišenės spalvos derinti kelnių spalvą). Į kišenėlę rekomenduojame nieko nedėti, nes ji čia yra tik graži detalė. Na, nebent lapelį su užrašytu merginos telefono numeriu.

Selectism.com nuotr./Marškinėliai su kišene
Selectism.com nuotr./Marškinėliai su kišene

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius