Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Calvin Klein“ džinsus reklamavo ir garsi lietuvė

Jis turbūt kaip niekas kitas sugebėjo kasdienius drabužius paversti geidžiamais.
Modelis
Modelis / Membershop.lt

Taip sakoma apie minimalizmo korifėjumi vadinamą įžymų amerikiečių dizainerį Calviną Kleiną. O „Membershop.lt“ pateikia dar vieną „desertą“ – „Calvin Klein Jeans“ nuolaidą iki 60 procentų!

„Calvin Klein“ – vienas garsiausių prekės ženklų visame pasaulyje. Tai – mados namai, pasižymintys subtiliu minimalizmu.

Dizaineris Calvinas Richardas Kleinas yra laikomas žymiausiu minimalizmo meistru. 1993 metais Calvinas Kleinas buvo pripažintas geriausiu Amerikos dizaineriu.

„Calvin Klein Jeans“ – grynai amerikietiškas stilius: seksualus, intriguojantis, pritraukiantis dėmesį.

Pagrindinis dizainerio kūrybos bruožas itin keistas: jis nekūrė išskirtinių mados linijų, nepasižymėjo išradingumu, tačiau sugebėjo kasdienius aprangos elementus paversti „must have“ (privalai turėti) prekėmis.

Visiems pažįstami klasikiniai džinsai, dažniausiai buvę mėlyni, balti marškiniai ir pradėjo C.Kleino pakilimą, o jo apatinių drabužių kolekcijos pakerėjo Amerikos, o netrukus ir daugybės pasaulio šalių žmones.

Kadangi „Calvin Klein“ pasižymėjo kaip minimalizmo meistras, kolekcijoms demonstruoti jis pasirinko neaukštą, berniukiškų bruožų, jauną anglų manekenę Kate Moss, netrukus sulaukusią pasaulinės šlovės.

Netrukus CK reklamoje sužibėjo Brooke Shields, Tomas Hintnausas, Marky Markas. Taip pat savo grožiu kerėjo garsioji Milla Jovovich, dažnam primenanti savo fotografijas su paprasta juoda C.Kleino palaidinuke, atrodžiusia nepaprastai kukliai ir skoningai.

Dvejus metus iš eilės „Calvin Klein“ mados namų veidu buvo aktorė Eva Mendes.

Neseniai erotiškoje, geidulingoje ir šokiruojančioje CK reklamoje filmavosi gerai žinomi modeliai: Anna Jagodzinska, Anna Selezneva, Natasha Poly, Danny Schwarzas ir modelių pasaulio elitui priklausanti lietuvė Edita Vilkevičiūtė.

Toks jau tas „Calvin Klein“ – garsus, šokiruojantis ir tikrai nepaliekantis abejingų. Vieni jį tiesiog dievina, o kiti – atvirkščiai – negali pakęsti. Būtent čia ir slypi dizainerio šlovės paslaptis.

O „Membershop.lt“ savo uždaro klubo nariams tik primena: CK neabejinga ne tik tu, bet ir ji, jis, jie, jos. Todėl paskubėk, nes „Calvin Clein Jeans“ prekių skaičius ribotas.

Prašome registruotis čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius